Gomar guanya en el duel del pistolers

Victòria en l’Autonòmic de Triatló Sprint per davant d’Emilio Aguayo

Gomar i Aguayo intercanvien les posicions que havien fet el dia anterior a Fuente Alamo

Miriam Muñoz suma altre títol autonòmic en categoria femenina

podium masculi

Hi havia molt de nivell en este Campionat Autonòmic de Triatló distància Sprint. Els astros i el calendari havien fet que pogueren participar tots els noms més destacats de l’òrbita del Triatló a la Comunitat Valenciana i la jornada no va decebre. La victòria final va estar per a Jesús Gomar (Universidad de Alicante) (01:02:35) que va entrar en meta traent vora mig minut a Emilio Aguayo (CDM Moncada) (01:03:03) i un minut al seu company de club Roberto Sánchez Mantecón (01:03:29).

Ma a ma de dos vells coneguts

El ma a ma Jesús Gomar-Emilio Aguayo es va decantar esta vegada per al de Gandia, després que dissabte Aguayo acabara primer al Triatló Fuente Alamo a Múrcia, on els dos patiren de valent la calor. Com l’han patit també este diumenge a Alacant. Però tot i la calor i tot el cansament acumulat del dia anterior, han dominat una prova, què, en tot cas, ha començat liderant Víctor Benages (CT Huracan Valencia) que ha sigut el més ràpid en eixir de l’aigua (750 m).

Els poc més de 20 segons que havia tret Benages ràpidament han quedat en no res i de seguida dos de les gran promeses del triatló valencià Javier Lluch (Huracan Valencia) i Amancio Guerrero (Universidad Alicante) s’han posat al capdavant en un grup on ja estava també Emilio Aguayo i Jesús Gomar. Junts, en companyia tambe de Roberto Sánchez, han finalitzat el segment de bicicleta i quedava clar que els 5 km de la carrera a peu seria definitiva. Qui més forces tinguera, qui més aguantara la calor seria el guanyador.

En eixe tram Jesús Gomar ha imposat el seu bon estat de forma i la seua veterania i ha aconseguit finalment la victòria a la línea de meta a Alacant, per davant d’Aguayo i Roberto Sánchez i amb Romaric Forques i Víctor Benages completant el top 5.

podium femeniMiriam Muñoz, altre títol més

En categoria femenina Miriam Muñoz (Laboratorio Sys) suma un altre títol al seu extens currículum. La triatleta de Burjassot afincada en Alfas del Pi ha sigut la més ràpida en meta amb un temps de 01:12:34. Ha tret un avantatge de més de dos minuts minuts respecte de Noelia Juan Pastor (CEA Bétera) 01:15:08 i Davinia Albiñana (CA Safor Delikia Sport) 01:15:27.

Acostumada a dominar les proves de duatló principi a fi, hui Miriam Muñoz ha hagut d’esforçar-se pera recuperar el minut perdut al segment de natació, i no ha sigut fins el final del segment de bicicleta en la transició a la carrera a peuen que Miriam s’ha colocat de lider. “Eixint de la natació he perdut uns segons respecte del grup primer i també a la T1 i m’ha tocat fer a soles el tram inicial del circuit de bicicleta pegant-me un bon ‘calentón'”. Tot i el calentó en eixos 5 km finals ha imposat la seua força per acabant arribant a soles a la línea de meta sempre sense llevar la vista de darrere. “Havia de córrer bé perquè venien molt bones corredores per darrere.  Hui no ha sigut gens fàcil” 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. “Me quedan muchos sueños por cumplir” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/03/gomar-guanya-en-el-duel-del-pistolers/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »