Els millors a l’assalt del Penyagolosa

Corredors de primer nivell nacional i internacional a l’assalt de la victòria a Penyagolosa Trails Sport HG

Víctor Bernard i Remi Queral lluitaran per la CSP, on també destaca el duel Escuriola / Chaveli

Zaid Ait Malek tractarà de batre el rècord de la MiM davant homes com Miguel Caballero, Santi García o Marco Zanchi

penyagolosa trails 1

 

Els millors en la millor prova. La MiM i la CSP de Penyagolosa Trails Sport HG reuniran pròxim cap de setmana bona part dels corredors més destacats del trail valencià, del trail nacional i internacional. El somni comú és alçar-se amb la victòria a esta prova mítica en la seua doble versió, la Marató i Mitja (63 km 3045+) que enguanya arriba a la seua edició número deset, o a la seua germana major, la CSP (118 km 5439+) prova que forma part de la Spain Ultra Cup. La MiM és, a més, campionat provincial de carrera de llarga distància FEMECV, competició que estrena enguany la federació valenciana.

Duels valencians a la CSP

La CSP arriba a la seua quarta edició més forta que mai. Serà la tercera prova de la Spain Ultra Cup, fet que garanteix una bona participació i una bona competència. I entre els molts i bons corredors presents, gran nivell en representació de la Comunitat Valenciana com el duel que es preveu que puguen mantindre Victor Bernad (Team HG – AMLSport) i Remigio Queral (Team Land Race).

De Borriol i de Benlloch, Víctor i Remi són bons coneixedors de la zona on de fet han aconseguit victòries a la MiM -Remi Queral al 2006, 2007 i 2008 i Víctor en 2012- i en bon estat de forma com demostraren fa 15 dies a Ultra Mallorca on acabaren compartim pòdium. També caldrà estar pendent de Josep Cebrià (Trail Serra Vernissa), que farà el seu debut a la CSP avalat pels seu bon rendiment en la passada temporada.

Escuriola vs Chaveli

En categoria femenina el duel també està servit entre la vigent campiona de la Spain Ultra Cup, Alicia Chaveli (Team HG – AMLSport), i la principal aspirant d’enguany i líder provissional de la classificació Sonia Escuriola (CM GR33) que arriba avalada pels seu gran rendiment a la Advanced de la TransGrancanaria i el Ultra Mallorca, que de moment li donen a la corredora de Cabanes una ampla diferència a la general de la Spain Ultra Cup. Amb elles, també pendents de la sempre lluitadora Xari Adrián Team HG – AMLSport, guanyadora de la MiM a 2009 i 2010. 

Amb els nostres, altres noms destacats com els dels canadenc Gary Robbins, el hongaré Nemeth Csaba o el integrants del Team Grivel amb Pablo Criado al seu cap.

penyagolosa trails 2

Zaid vol el récord de la MiM

I a la mitica MiM totes les mirades estan posades al marroquí Zaid Ait Malek (Buff Pro Team), que tractarà de batre el récord de la prova vigent des que el va fixar Vicente Calvo al 2011. 5 h 13’47” és el temps a rebaixar i que obligarà a Zaid a mantindre un ritme molt elevat i molta intensitat al llarg dels 63 km.

Amb ell, repeteix experiència Miguel Caballero (La Sportiva Internacional) -pòdium l’any passat a la CSP- i també el vigent campió Santi García. A més estaran també Ivan Ortiz, Marcos Hortelano o el rejuvenit Miguel Angel Sánchez Cebrián, una de les sensacions d’este primer tram de la temporada a les nostres terres.

I en dones, la lluita serà molt oberta entre i dura entre l’elit de les corredores de la província, amb la vigent campiona Raquel Martínez (Mur i Castell-Tuga), que s’enfrontarà a corredores de primer nivell com ara Silvia Sos (GR33)Laia Cañes (Atmosfera Sport Running) o Sofía Garcia (2XU – TÉCNICA). 


 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »