Dia europeu de la neteja al Desert de les Palmes

«Tots per la natura», és el lema del European Clean Up Day

desert palmesCuidar el que ens agrada. Cuidar la nostra natura. «Tots per la natura» és el lema que han triat des del Parc Natural del Desert de les Palmes a Benicàssim per a sumar al European Clean Up Day, «Dia de l’arreplegada»que promou la Comissió Europea.

La proposta que es plantetja per a tot el cap de setmana del 9 i 10 de maig passa per fer un recorregut, dins dels diversos itineraris senyalitzats en el Parc Natural, i aprofitar el recorregut per anar arreplegant escombraries.

Tria la ruta i… a netejar

Des del Centre d’interpretació La Bartola es facilitarà a tots els participants el material necessari per a fer l’activitat de neteja i en acabant se’ls agrairà el seu treball amb un obsequi. La cita es pot fer dissabte 9 i diumenge 10 de maig, entre les 09:00 i les 14:00 h a elecció dels participants, i no hi ha limitació de persones que poden participar a la jornada.

El Desert de les Palmes és Parc Natural a la Comunitat Valenciana des de 1989. Compren unes 3300 hectàres i rep vora 15.000 visitants a l’any (al centre d’interpretació). Al voltant del Parc Natural es poden fer una gran varietat de rutes i rcorreguts. Podeu trobar una interessant proposta («Els Camins del Desert») que ens va fer Salvador Blanco passat mes de desembre. A més, és també protagonista al número 3 de la Revista de Sense Límits Aventura.

 

Captura de pantalla 2015-05-06 a la(s) 00.31.24

Més dades:

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »