El Parc Juràsic de la BTT

El Circuito BTT La Serranía continua amb la X Marxa BTT a Alpuente

BTT ALPUENTE 1

 

Allà on abans acaminaven els dinosauris. Allà on abans no hi havia homes. Allà on la història troba els seus origens més primitius. Allà, en La Serranía, entre Alpuente i La Yesa tindrà lloc este pròxim diumenge 10 de maig la IX Marxa BTT Alpuente, segona prova del Circuito Serranía BTT una prova que permet pedalejar allà per on fa 150 milions d’anys vivien els dinosauris a l’època del Juràsic i del Cretaci.

alpuente BTT 041 km 1300+

41 km 1300+ rodejats d’història i de grans paratges és el que espera als bikers que diumenge s’acostaran fins a este punt de La Serrania per a viure una gran jornada de BTT. «Hem preparat un recorregut perquè la gent s’ho puga passar bé, que és el nostre objectiu» ens conta Juan Antón, president de Dinobikers -tot un senyal el nom del club organitzador-.

«És un recorregut molt complet, perquè al temps que és 100% ciclable i apte per a tots els públics, té també les seues zones tècniques i de certa dificultat. Toquem altures de vora 1400 m com puga ser a la zona del Collado, toquem zones de senda alternades amb pista forestal» explica. «Qui vullga vindre a competir, podrà competir, i qui vol vindre ximplement a passar-ho, també podrà».

«És un recorregut molt complet, perquè al temps que és 100% ciclable i apte per a tots els públics, té també les seues zones tècniques i de certa dificultat»

«Qui vullga vindre a competir, podrà competir, i qui vol vindre ximplement a passar-ho, també podrà»

Els punts més complicats a l’inici i a la fi de la prova. «Només començar hi ha una zona de dificultar alta, a l’ascens cap a la Fonseca, una zona molt dura però molt bonica per les carrasques que hi ha i la terra de color roig que l’envolta i al tram final hi ha una rampa del 22% abans d’entrar al poble, on clavem als ciclistes per dins de la Torre de Aljama. Allà és on els espectadors a més poden viure de prop el gran esforç que fan els ciclistes» 

Inscripcions encara obertesalpuente BTT 3

A la cita de l’any passat acudiren vora 350 bikers, i enguany la participació serà també bona. En tot cas les inscripcions estan obertes fins divendres a www.cronok30.com i el mateix dia de la prova fins a mitja hora abans de l’eixida.

Per davant 41 km 1300+ en un circuit que és relativament ràpid i on es calcula que els primer facen vora 01h 45′ i els últims unes 03h 30′ de manera que després done temps a tots a gaudir de l’entrepà d’embotit que l’any passat ja estrenaren a toca fer la marxa per La Yesa, i després dels atractius culturals que presenta Alpuente. «Val la pena vindre també per a poder visitar el museu paleontològicque te un aula i taller de restauració d’ossos de dinosauri i peces trobades de l’epoca del Juràsic». També val la pena observar la zona del Castell i les zones d’Horts

Segona cita del Circuito Serrania BTT

Esta IX Marxa BTT Alpuente és la segona de les proves que integren el Circuito Serranía BTT que va estrenar-se este 2015 amb la XI marxa BTT de Villar, en que Iván Díaz (Cult Bikes) Alex Moya (Cult Bikes) i Xavier Borràs (The Bike Run) aconseguiren les primeres places i liderent de moment la classificació general del Circuit.marxa alpuente

Tot pot canviar este diumenge amb la IX Marxa BTT d’Alpuente. Allà on els dinosauris deixaren la seua emprenta ara fa 150 milions d’anys.

Calendari 2015 Circuito Serranía BTT 

 • 12/04/15   XI Marcha BTT Montes de la Serranía VILLAR DEL ARZOBISPO
 • 10/05/15   IX Marcha BTT ALPUENTE
 • 17/05/15    VIII Marcha BTT Montes de la Baronía CHULILLA
 • 24/05/15   XVIII Marcha BTT HIGUERUELAS
 • 20/09/15   V Marcha BTT LOSA DEL OBISPO
 • 04/10/15    XII Marcha BTT SOT DE Chera
 • 18/10/15     VI Marcha BTT CHELVA
 • 01/11/15     IV Marcha BTT TITAGUAS
 • 15/11/15     VII Marcha BTT CHERA
 • 29/11/15    Gala de entrega de premios 

 


 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Losa pedalea por Andreu | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/06/festa-de-la-btt-en-alpuente/ […]
 2. La Cuesta Larga dicta sentencia | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/06/festa-de-la-btt-en-alpuente/ […]
 3. Diversión garantizada en Chelva | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/06/festa-de-la-btt-en-alpuente/ […]
 4. Titaguas empieza el final | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/06/festa-de-la-btt-en-alpuente/ […]
 5. Chera cierra la Serranía BTT | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/06/festa-de-la-btt-en-alpuente/ […]
 6. Chera por fin disfruta de la BTT | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/06/festa-de-la-btt-en-alpuente/ […]
 7. Fin de fiesta en Villar | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/06/festa-de-la-btt-en-alpuente/ […]
 8. Calendario 2016 Serranía BTT | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/06/festa-de-la-btt-en-alpuente/ […]
 9. Titaguas confirma a Aguilar | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/06/festa-de-la-btt-en-alpuente/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »