La gran festa del Trail

Sense Límits Aventura està present hui a la Fira del corredor de Penyagolosa Trails

Una vintena d’expositors, molt d’ambient de Trail i alguna que altra sorpresa 

la foto-5

 

2100 corredors, milers d’acompanyants, 800 persones entre clubs organitzadors i voluntaris. 1.053.000 euros d’impacte econòmic a la província. Eixes són algunes de les xifres de Penyagolosa Trails Sport HG que ens ajuden a fer-nos una idea de la dimensió de la prova estrel.la del Trail a la Comunitat Valenciana i una de les més importants de tota Espanya.

Demà dissabte 9 de maig a les 06:00 del matí comença la gran festa del Trail amb l’eixida de la MiM i la CSP des de les pistes d’atletisme de la UJI, però l’ambient de Trail es viurà des de hui a la Fira del corredor que cada any s’organitza a la Plaça de Las Aulas de Castelló.

fira corredor MiMA més d’anar a arreplegar el dorsal i la borsa del corredor, els més de 2000 participants i els seus acompanyants van a convertir eixa plaça en un gran punt de trobada on es reuneixen una vintena d’expositors amb stands dels principals patrocinadors de Penyagolosa Trails com ara Sport HG o Skoda, també estarà present la Spain Ultra Cup on està integrada la CSP, o el patronat de Turisme de la Diputació de Castelló.

A més, hi haurà una ampla representació dels diversos clubs que col.laboren en què Penyagolosa Trails siga una realitat, així com alguns de les tendes especialitzades de Trail punteres de la província de Castelló.

Penyagolosa saludable

La Universitat Jaume I també està representada amb un stand on s’explicarà el projecte Penyagolosa saludable, projecte d’investigació de la UJI en companyia del club Desert Amunt i Penyagolosa Trails per a obtindre dades fisiológiques i psicològiques per acabar fent un estudi i aconseguir una millora en la salud dels corredors. De fet, a la mateixa Fira del corredor es poden fer els anàlisi preliminar a la carrera d’aquells que vullguen participar del projecte Penyagolosa Saludable. 

la foto-4 copiaSLA a la Fira del corredor…

I Sense Límits Aventura estarà presenta també a la Fira del corredor de Penyagolosa Trails. Acosta’t a la nostra carpa per a conéixer de primera mà el nostre projecte, rebre tota la informació per a fer-te suscriptor i dur-te algun regalet, a més d’aconseguir quasi en primícia el nº3 de la revista Sense Límits Aventura. Vine a la nostra carpa i si ens dius #JosocSLA tindrem preparada per a tu una promoció especial quant a la revista Sense Límits Aventura.

…amb promocions especials i…

També tenim promocions especials per aquells clubs/entitats organitzadors de carreres per muntanya que tingau interés en contractar els nostres servicis de promoció de les proves per ajudar-vos a donar difusió i visibilitat a les vostres proves.

victor bernad…concurs…

I evidentment, nos vos podeu anar de la Fira del Corredor sense haver-vos fet la foto al nostre photocall amb la Revista SLA.

Entre tots els que vos feu la foto amb el nostre corredor de cartró, amb la revista i ens la feu arribar amb el hastag #JosocSLA (via twitter, Facebook, whatsapp o correu electrònic) sortejarem dos suscripcions debades per a la revista Sense Límits Aentura.

Horaris:

  • 16:00 a 21:00 arreplegada dels dorsals
  • 18:30 Breafing corredors (Diputació Provincial de Castellón, Plaza de las Aulas de Castellón.)
  • 19:15 Presentació de la Penyagolosa Trails Sport HG ( Feria del corredor)

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sense Límits Aventura a la Expo Triatló | SLA - […] L’activitat esportiva estarà repartida entre dissabte i diumenge, però abans divendres s’obri la Expo Triatló amb la presència d’algunes…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »