«La MiM has de fer-la una vegada en la vida»

Silvia Sos, guanyadora del 2013, ens parla de la Marató i Mitja 

sos penyagolosa

És una de les favorites per a esta edició de 2015. Silvia Sos (GR33) coneix a la perfecció esta prova de 63 km 3045+ en què ha participat en 3 edicions. La millor de totes la de 2013 on la corredora de Castelló va aconseguir la victòria fent una marca de 06h 44′ 06″.

Du una bona preparació que l’ha dut a fer pòdiums este 2015 a Nogueruelas, Cabanes o la Marxa a peu de Borriol. Tindrà bona lluita amb Raquel Martínez (Mur i Castell-Tuga) Laia Cañés (Atmosfera Sport Running) o Sofía García (2xU Tècnica), a més de Silvia Miralles que s’estrena en la distància.

Silvia Sos és una de les protagonistes del número 3 de la Revista Sense Límits Aventura a un reportatge on amb altres companys del club GR-33 parlen de les proves de Penyagolosa Trails SPort HG

 


Què significa la MiM per als corredors de muntanya?

  • La Marató i Mitja té algo especial, és una cursa que ha aconseguit convertir-se en un referent i un objectiu per a qualsevol corredor de muntanya. Quan un corredor s’inicia en les curses de muntanya, pareix que la MiM siga eixa prova, eixe repte que s’ha de fer almenys una vegada en la vida. En el meu cas particular, i en les tres ocasions en què he participat ha sigut i segueix sent una cursa especial, plena d’emocions, sentiment, que requereix d’una preparació especial sent molt gratificant el moment de creuar l’arc de meta.

Quins records guardes de la MiM?

  • En cadascuna de les edicions en què he participat he trobat i sentit emocions i sensacions diferents (calor, patiment, emoció, lluita…),  però en totes he sentit el calor de la gent animant, el companyerisme entre els mateixos corredors dins la cursa, la satisfacció i emoció dels últims metres abans de creuar l’arc de meta, l’atenció al corredor per part de tots els voluntaris i organització… i en definitiva tots els pensaments que et passen pel cap des de que es dona l’eixida fins que pares el crono quan arribes a meta (…) Podràs participar en moltes curses, però la MiM és una cursa que sempre guardaràs en el teu record!

Quins són el pitjor tram i el millor tram?

  • Pot ser hi haja molts trams bons per a recordar com per exemple…

 

Si vols llegir l’entrevista sencera a Silvia Sos i als seus companys de club Paco Sáez i Vicent Peris la trobes al número 3 de la Revista Sense Límits Aventura. Pots consultar continguts i punts de venda a:

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La MiM torna als orígens | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/07/la-mim-has-de-fer-la-una-vegada-en-la-vida/ […]
  2. Penyagolosa Trails obri preinscripcions | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/07/la-mim-has-de-fer-la-una-vegada-en-la-vida/ […]
  3. La sort de la MiM | SLA - […] “La MiM has de fer-la una vegada en la vida” […]
  4. La Penyagolosa Trails más internacional | SLA - […] “La MiM has de fer-la una vegada en la vida” […]
  5. Próxima estación: Penyagolosa | SLA - […] Más de 2000 corredores se darán cita en Castellón, 1500 para la CSP y 600 para la MiM, con…
  6. UTES Espadán renace en mayo | SLA - […] “La MiM has de fer-la una vegada en la vida” […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »