Més Aventura: ja a la venda #SLAn3

Arriba el número 3 de la Revista Sense Límits Aventura 

Busca-la als vora 60 punts de venda que tenim per tota la Comunitat Valenciana

Este cap de setmana demana la Revista Sense Límits Aventura a la Fira del Corredor de Penyagolosa Trails

 

REVISTA SLA 3-1

 

Cada revista és un repte. Cada pas una odisea. Cada dia una oportunitat de viure fent el que ens agrada. Fer aventura, fer muntanya, fer esport i contar les vostres històries. Arriba el número 3 de la Revista Sense Límits Aventura amb el format ja consolidat i amb una estructura més ampla.

60 punts de venda

Més mans a la redacció, més mans en el diseny, més mans en elaboració dels continguts, més mans quan a la venda comercial – gràcies als anunciants per la vostra confiança- i més mans en la distribució. Arriben ja als quasi 60 punts de venda repartits per tota la Comunitat Valenciana. Busca el teu exemplar en els pròxims dies perquè des de ja estem immersos en el repartiment d’esta revista número 3 que arriba carregada de continguts.

Especial Penyagolosa Trails

Destaquem l’especial de Penyagolosa Trails, la prova de referència que centra l’atenció del Trail este cap de setmana 9 i 10 de maig. A més de totes les dades principals dela MiM i la CSP, arrepleguem les opinions de d’alguns dels principals responsables de que Penyagolosa Trails siga el que és, i també dels corredors, que ens conten per què la MiM és tan especial.

Però hi ha moltes més coses, quant al Trail Paco Calabuig ens dóna la seua particular visió -purista- de les proves ara tan de moda, i tan massificades. Descrobim els secrets de Raquel Martínez (Mur i Castell-Tuga), i dels imcombustible Ignasi Cardona (Like Sport Lurbel) i Vicente Barberà, a més de refrescar la memòria respecte de Cristòbal Adell (La Sportiva), la màquina d’Albocàsser que torna. I com torna. I les que apareixen són les xicones del Club Aper Alcoi, dels que ens dóna detalls Jessica Mataix.REVISTA SLA 3-2

No sigues tortuga!!!

De dones i esport parlem també amb Yolanda Valiente i Paola Zahonero, una gran experta de la BTT, al igual que els integrants del club Cult Bkes de València. De BTT, de Trail i d’entrenament parlem també amb Antonio Pérez. I si vos agrada pedalejar però a l’asfalt vos proposem 24 h sense para de pedalejar a les 24 h Cyclo Circuit. L’orientació té el seu lloc amb l’entrevista que José Barberá li fa a Violeta Feliciano (Colivenc), i quant al Triatló els germans Celestino i Mariano Fernández (Laboratorio Sys) ens desvetlen la seua particular estratègia per afrontar els Duatlons…

A més com sempre propostes de senderisme, BTT, consell de salut i d’entrenament i el millor calendari de proves pel nostre territori. T’ho vas a perdre??? No et descuides que et quedaràs sense ella!!! No sigues tortuga!!

#SLAn3

Busca’ns a partir d’ara a la teua tenda o establiment especialitat de confiança (I si encara no tenen la revista Sense Límits Aventura exigis-la!). I buscans també en alguna de les proves de referència. Ja vos anirem informant. La primera d’elles és este cap de setmana a Penyagolosa Trails. Allà estarem des de Sense Límits Aventura amb novetats i ofertes molt interessants per a tots vosaltres!!!. I si vols pots comentar qualsevol dels nostres continguts a les nostres xarxes socials amb el hastag #SLAn3

 

REVISTA SLA 3-3

 

Projecte SLA

Si vols conéixer amb més detall els continguts del nº 3 de la Revista Sense Límits Aventura i si vols consultar els punts de venda i suscripció pots fer-ho als següents enllaços:

Si vols conéixer més detalls del projecte Sense Límits Aventura o si tens interés en publicitar els teus productes, la teua prova o els teus servicis pots posar-te en contacte amb nosaltres als següents correus:

  • senselimits@senselimitsaventura.com
  • info@senselimitsaventura.com
  • revista@senselimitsaventura.com

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »