Caballero i Miralles es reivindiquen a una MiM sense rècord

El corredor aragonés aconsegueix una gran victòria mentre que Zaid Ait Malek acaba retirat

Silvia Miralles es reivindica guanyant la Marató i Mitja en la seua estrena en la distància

MiM podium

 

Gran dia de Trail que està vivint-se este dissabte 9 de maig a Castelló amb l’edició de la XVII Marató i Mitja de Castelló-Penyagolosa. S’esperava una gran lluita donat el gran cartell de corrredors que havia a la línia d’eixida i la prova ha respost a les expectatives amb una lluita molt tancada entre tres homes Miguel Caballero (La Sportiva), Iván Ortiz (Hockey Alcalà) i Marcos Hortelano (Cuenca Dolomia) que han arribat a la meta de San Joan de Penyagolosa separats per apenes 3 minuts de diferència.

MiM caballeroEl més ràdpid en recòrrer els 63 km 3045+ ha estat Miguel Caballero, que s’ha llevat l’espina de 2014 on va fer pòdium a la CSP per darrere de Miguel Heras i Dani García. El corredor de Jaca s’ha adaptat millor a la ditància més ‘reduida’ de la MiM i ha creuat la meta amb un temps de 05h27’36» amb el malagueny Iván Ortiz xafant-li els talons a pocs més d’un minut 05h28’41» i el corredor de Cuenca Marcos Hortelano amb 05h30’52». A més de 20 minuts de distància ha arribat el guanyador de l’any passat Santi García.

Zaid Ait Malek retirat

Els tres han mantés una intensa lluita, que en tot cas no els ha permés aproximar-se al rècord de la prova que continua en mans de Vicente Calvo amb 05:13’43. Zaid Ait Malek, el corredor marroqui que aspirava al batreeixe rècord ha acabat retirant-se.

Dels corredors valencians el millor ha estat Ruben Peris (Bad Runners Ribalta) que ha arribat a meta en una destacada cinquena posició, completant el top 5. Per darrere el corredor de la Vall d’Uixó Abel Abad (Trail Si Eso), el de la Vilavella Jhonatan Rotglà, a més de Carlos Fox (Cafe Angel) i Cristian Callau (Mur i Castell Tuga) que han entrat també en el top 10.

MiM mirallesSilvia Miralles es reivindica

En categoria femenina Silvia Miralles (Mur i Castell Tuga) ha aconseguit la victòria en el seu debut en la distància de la MiM. La corredora de la Vall d’Uixó ha arribat a la meta de San Joan de Penyagolosa poc després de les 12:30, amb un temps aproximat de 06h 39’55», arribant per davant d’altra corredora local com Laia Cañes (Atmosfera Sport Running) que arribava uns 8 minuts després. El podium anava a completar-lo Raquel Martínez però finalment s’ha retirat quan ja havia sobrepassat el control de Xodos.

La victòria de Miralles li serveix per a continuar reivindicant-se com a corredora després de la sanció que sis mesos per haver donat possitiu en un control antidopatge a l’Haría Extrem que la va impedir competir d’octubre a abril. (Ací podeu llegir les seues explicacions al respecte d’eixa sanció «Una errada i una explicació»).

A la seua tornada, Miralles ha aconseguit victòries importants a l’Autonòmic Individual FEMECV, a la Marató de Muntanya de València, però la més destacada sens dubte és esta victòria a la Marató i Mitja Castelló Penyagolosa.

  • Fotos: Penyagolosa Trails
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Resultats del cap de setmana: Trail | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/09/caballero-i-miralles-es-reivindiquen-a-una-mim-sense-recor… […]
  2. La MiM torna als orígens | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/09/caballero-i-miralles-es-reivindiquen-a-una-mim-sense-recor… […]
  3. Laia Cañes, pòdium a la CCC | SLA - […] havia donat senyals de la seua capacitat. Ha sigut tres vegades consecutives segona a la MiM (al 2015 per…
  4. Un debut “Top” | SLA - […] Cal destacar també el bon resultat aconseguit per Silvia Miralles (Mur i Castell-Tuga) que com Adell ha acabat dins…
  5. La sort de la MiM | SLA - […] Caballero i Miralles es reivindiquen a una MiM sense rècord […]
  6. Una meta más acogedora | SLA - […] Caballero i Miralles es reivindiquen a una MiM sense rècord […]
  7. Cita d’estrel.les al Penyagolosa | SLA - […] de ser el lider momentani de la SUC. A més, també destaca la presencia de Miguel Caballero, guanyador l’any…
  8. Un Caballero a la MiM | SLA - […] Caballero i Miralles es reivindiquen a una MiM sense rècord […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »