Les llebres dominen a Alcoi

Carlos Pascual, Vicente Juan García, Mohamed Boufzouz i Antonio Pérez guanyen el III Trail Solidari d’Alcoi

pascual 1

 

Solidaritat i Trail. Muntanya i Trail. Parcs Naturals i Trail. Calor i Trail. I un superequip, el Llebres I de Muro conformat per Carlos Pascual, Vicente Juan García, Mohamen Boufzouz i Antonio Pérez, el que va aconseguir la victòria passat dissabte al III Trail Solidari Ciutat d’Alcoi, prova per equips de 48 km. Per davant de grans equips com el Trivici Team 2 de Banyeres o el Vipassana amb Emili Sellés i José Antonio Quilis entre d’altres.

pascual 4La forta calor va marca una jornada en què hi havia de reservar forces i saber utilizar la tàctica correcta per arribar a meta junts les 4 integrants de l’equip. «Ens va tocar hidratar-nos més del que és normal» ens conta Carlos Pascual.

Sempre junts

«Hem anat sempre junts , tot l’equip, ajudant sempre a qui pitjor anava en cada moment» afegia, en una de les característiques d’esta prova, el fet d’haver de córrer medint les forces i estant pendents dels companys. A la fi, primers en meta amb un temps de 05:21:40, 12 minuts per davant del Trivici Team 2 i 15 minuts per davant els guanyadors de les dos passades edicions, el Vipassana.

«Les sensacions en què hem acabat són molt bones, després de fer un esforç tan gran i fer-ho compartit» indica Pascual, en una alegria que s’aprecia perfectament a la fotografia que encapçala esta informació. Alegria també per la forma en què li havia respost el cos després d¡haver participat passat cap de setmana a la Marató de Muntanya de Carrícola, prova en què va coincidir amb alguns dels seus companys d’equip al Trail Solidari.

1000 participants i diners per al Càncer

Van ser els més ràpids dels vora 1000 participants -entre corredors i caminants- que es donaren cita passat dissabte a Alcoi, en una prova solidària que destina part dels ingresos de les inscripcions per a la lluita contra el càncer. Una prova que a la seua edició de 2015 ha variat el seu recorregut, ja que no s’ha passat per la Font Roja, sino que kla major part del circuit passava per Mariola, amb punts tan destacats com el Barranc del Cinc, Talecons, Collao Sabata, Penyes Monteses, Mas dels Capellans, Mas del Garrofero, Pedreres, La Creu, El Salt, Racó de Sant Bonaventura, els Canalons…

pascual 3Carlos Pascual, a pel KV Vertical

Després d’este bon résultat en equip, Carlos Pascual, va a continuar ara amb la seua temporada de Trail que li durà este mes de maig a continuar completant les proves del Circuit Xitxarra Trail, el 24 amb la XVI Pujada al Montcabrer i el 31 a la III Carrera de Banyeres de Mariola.

Després arriba una de les cites destacades com es la VI Kilòmetre Vertical Fuente De de pròxim 7 de juny, seu del Campionat d’Espanya de KV, on el corredor de Cocentaina estarà present sent un dels integrants de la selecció FEMECV.

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La carrera més llarga | SLA - […] Les llebres dominen a Alcoi […]
  2. Alcoi es prepara per a la festa… del Trail | SLA - […] L’any passat la victòria, va caure de la mà de Les Llebres I de Muro, per davant de Trivici…
  3. Corrent amb el cor… i amb les mans | SLA - […] Van mostrar la seua cohesió anant junt tot el temps, i la seua estratègia, ja que a l’igual ……
  4. El dia de la solidaritat a Alcoi | SLA - […] Les llebres dominen a Alcoi […]
  5. Campions de solidaritat | SLA - […] Les llebres dominen a Alcoi […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »