Adell ataca de nou Zegama

Cristòbal Adell afronta la seua cinquena participació a Zegama buscant igualar el seu millor registre

«A Zegama no regalen posicions. Guanyar-te-la suposa sang i llàgrimes» 

Repassem la llista de corredors valencians a la gran prova de referència del Trail 

adell zegama 0

 

Zegama és un poble tranquil del Pais Basc. No arriba als 2000 habitants, però este cap de setmana va a patir una grans transformació. Per unes hores passarà a ser el centre del Trail nacional que dirigirà els seus ulls  als que estiga ocorrent a les muntanyes d’esta població de la província de Guipuzcua. Zegama evoca els somnis de molts dels millors corredors per muntanya de la nostra Comunitat que somnien en poder anar a competir allà on ho han fet els més grans, allà on el públic no deixa d’animar ploga, neve o faça l’oratge que faça, allà on els grans comencen la seua participació a la Sky Runner World Series.

A la XIV Zegama-Aizkorri (42 km 5472 acumulat) estarà enguany de nou Cristóbal Adell (La Sportiva). El corredor d’Albocàsser arriba fort física i anímincament després de les victòries a la Mabo de Borriol i al Campionat Autonònmic FEMECV, ja recuperat després d’un 2014 on no li acompanayren els resultats. El somni: fer a Zegama el millor resultat de la seua carrera i superar la cinquena posició de 2013.

adell zegamaAmb Adell ha parlat el nostre company Jaime Gonzlaez i li llança 5 preguntes curtes abans d’afrontar el gran repte.

 • 1. Conta’ns que sensacions tens abans d’uns carrera tant important.
  • Zegama és la carrera que esperem tot l’any. La carrera de referència del TrailRunning. Estan els millors de cada casa i tots volem el mateix… guanyar-la! jeje
 • 2. Tots volen correr en Zegama. Sempre te molt de nivell. Este any no es per a menys.
  • Enguany no està Kilian Jornet però hi ha un cartel de corredors que espanta al més pintat. No regalen les posicions. Guanyanr-te-la suposa suar sang i llàgrimes
 • 3. Dels corredors de la Comunitat Valenciana, eres el que ha fet millor temps del tots els que per allí han passat.
  • Si, jo tinc un temps de 04h 7 minuts que enguany m’agradaria millorar 
 • 4. Un quint lloc será molt complicat, pero i el millor temps de Adell es pot baixar. Es podrà baixar enguany?
  • Sense dubtes és el que vull fer. Millorar la marca i si és possible millorar la posició
 • 5. Quiniela. Qui corredor és el futur dels Valencians.
  • Es dificil decantanr-se per un corredor en concret. Millor m’ho pense i et dic

Altres valencians a Zegama

A més de Cristóbal Adell, a Zegama hi haurà una bona representació dels millors corredors de la nostra terra. O dels afortunats que han tingut sort al sorteig d’inscripcions. Una ullada ràpida entre 450 corredors inscrits ens desvetlem noms com ara David Ballester que farà la seua quarta Zegama on ha patit fred i neu i també edicions de molta calor. El seu millor resultat 04h41 fent una molt meritòria posició 38. En este 2015 el de Benifaió anirà amb son pare Vicente Ballester. També participen a Zegama Ferran Garrido, de Canals i Carlos Goméz González, de Castelló.

I en categoria femenina dones estarà Silvia Miralles, recent guanyadora de la MiM i que al 2013 va fer també una gran Zegama acabant en la posició setze amb 05 27 minuts, i també participa la corredora d’Alcoi Jessica Mataix. Sort per a tots ells!!


Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

Trackbacks/Pingbacks

 1. Valencians a Zegama | SLA - […] Adell ataca de nou Zegama […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »