Autonòmic de busseig de competició

Fran Gómez i Angélica Turuelo guanyen al campionat de passat dissabte

autonomic fascvPassat dissabte va tindre lloc el IX Campionat Autonòmic de Busseig de Competició de la Comunitat Valenciana. El lloc triat va ser la piscina de Natzaret de València, on tot i les absències es congregaren una bona nòmina d’esportitstes amb l’objectiu d’aconseguir el títol en una competicio que va ser molt disputada.

En categoria masculina Fran Gómez-Salcedo (CD UPV-CASUP) va aconseguir el títol en ser el millor en les dos proves individuals per davant d’Emilio Lluis Peris (Pirata Drake) i Alejandro Carbonell (CD UPV CASUP), mentre que en categoria femenina la victòria va ser per a la veterana Angèlica Turuelo (CD UPV CASUP).

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »