Invasió de Triatló a Marina d’Or

2500 triatletes participen este cap de setmana a la Copa del Rei i al Campionat d’Espanya per relleus

No seran ni 100, ni 200 ni 300. Ni 1000 ni 2000. 2500 seran els triatletes que este cap de setmana van a concentrar-se a les instal.lacions de Marina d’or on entre dissabte i diumenge va a tindre lloc la Copa del Rei de Triatló i el Campionat d’Espanya per Relleus amb una gran representació de clubs i triatletes de la Comunitat Valenciana

copa del rei de triatlonCopa del Rei 

Obri el foc la Copa del Rei que per segon any consecutiu es disputa a les nostres terres després que al 2014 tinguera lloc a Canet d’En Berenguer. En este cas tindrà lloc a Marina d’Or, dissabte 16 de maig a partir de la 13:30h.

Seran 290 els equips arribats des de tota Espanya els que participaran a esta competició en que hauran d’enfrontar-se a un recorregut de 750 metres de natació en la platja d’Orpesa, 21,9 km de bicicleta en un circuit completament plànol de 21,9 km de 3 voltes i en acabant 5 km de carrera a peu en un circuit a dos voltes amb alguns punts del 5% de desnivell que acabaran d’exprimir les cames.

Molts clubs valencians

En categoria elit, vora la cinquena part dels equips inscrits són de la Comunitat Valenciana amb presència entre d’altres del CEA Bétera, CEC Antella, Anfibios Almassora, CDm Moncada, Huracán Valencia, Evasion Castellón, Laboratorio Sys, UPV Triatló, Komando, Morverdre triatlo, Tragaleguas.org, Triatló Carcaixent, Trincaent, Tripuól, Trilavall o Universidad de Alicante.

Campionat d’Espanya per relleus 

Diumenge arriba el torn per al Campionat d’Espanya per relleus on participen 330 equips distribuits en les categories escolar, masculina, femenina i elit. L’elit femenina prendrà eixida a les 11:45 h i l’elit masculina a la 13:30 h per afrontar per relleus un recorregut de 300 metres de natació, 5,78 km de bicicleta i 1,6 km de carrera a peu.

Dels nostres clubs repeteixen pràcticament tots aquells que participen a la Copa del Rei, és a dir, amb el factor afegit que en categoria elit són només 79 els equips inscrits i per tant hi ha un major percentatge de clubs de la Comunitat Valenciana.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »