Trail per damunt de tot

La calor i les dificultats d’accés no impedeixen el Trail Cortés de Pallàs 

trail cortes de pallas 2

Com més complicat ho posen les circunstàncies amb més ganes s’afronta una prova. Per això les dificultats per accedir a Cortes de Pallàs -encara mig aillat des de la solcida de terra que va tallar la carretera d’accés, la CV-428- no van impedir que vora 700 corredors estigueren ahir a l’eixida a esta localitat de la Vall d’Ayora Cofrents. Paciència en la carretera, vaixell i sabatilles. Tampoc la calor va ser uns obstàcle ni algunes complicacions de senyalització en el tram final del recorregut.

trail cortes de pallas 1

Xavier Tomás i  Vanesa Benavent

Cortes de Pallàs va reviure en la jornada d’ahir i va recuperar pulsaciones després d’un temps en què els ànims dels veïns estaven decaiguts. També recuperaren pulsacions els corredors que afrontaren este Trail de 22,5 km 890+, tercera prova del Circuito Trail Valencia, on acabà imposant-se Xavier Tomás (Serra Vernissa), amb 1:58:35 i Vanesa Benavent (CA Correliana), amb 2:21:49, mentre que a la prova Sprint Trail (12km 620+) la victòria va estar per a Miguel Expósito (Corremón Run4Fun), amb 00:59:43 i Ruth Perales (5 Dedos) amb 1:21:45.

Vaixell i sabatilles

Els corredors han completat una jornada en què per poder arribar a la línea de meta han necessitat de fer ús de l’embarcació que travessa l’embassament, i després pujar a peu fins a la població de Cortes. Una experiència diferent, -una més-, i una nova prova de Trail en què a més, de gaudir de la muntanya dels espectaculars paratges de la zona, s’ha pogut ajudar econòmica i anímicament a la població de Cortes de Pallàs.

  • Més dades: www.trailvalencia.es
  • Foto: Facebook Trail Valencia
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »