Elx domina el Campionat d’Espanya de Rogaine

L’equip femení de Raidermania guanya el Campionat d’Espanya d’Ultra Score Rogaine a Peguerinos

raidermania Elx riglos

 

Peguerinos és un dels bressols de l’orientacióa Espanya. Esta xicoteta localitat d’Avila concentra un gran atractiu i cada any un gran nombre de’orientadors,bé a les proves que allà s’organitzen als entrenaments i acitvitats diverses. A Peguerinos també Raidermania Elx va deixar la seua emprenta. L’equip femení del club ilicita es va proclamar passat cap de setmana campió d’Ultra Score Rogaine, dins del III Campionat d’Espanya que organitza la FEDO (Federació de l’Esport de l’Orientació)

L’equip alacantí va aconseguir la victòria en la modalitat absoluta femenina en obtindre la major puntuació al mapa plantetjat des del club Tierra Trágame. Ester Viudes i Ana Rosa Poveda sumaren un totalde 183 punts per davant de l’equip Veletas amb 168 i de Las Tjalve amb 160. Es el premi a la inssistència ja que duen dos anys consecutius quedant-se amb la segona posició. En total enguanya estigueren competint vora sis hores (05:52:57 ) on demostraren ser les més precises.

Colivenc en superveterans

Cal destacar també els bons resultats que també aconseguiren altres representants de la Comunitat Valenciana, com lavictòria en categoria superveteranos mixte del Colivenc Onil on Antonio GilPoveda i Antonia Sánchez Martínez feren un total de 192 punts en un temps total de 05:58:24, o la tercera plaça de l’ADCON Castellón en categoria veterana femenina aconseguint 76 punts en 05:43:01. En categoria veterana masculina l’equip Baliza Killers UPV-O (Mario Romero i Juan Ramón Torres) va acabar en una meritòria novena posició amb 147 punts en 05h55 minuts de competició

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Villena busca els millors estrategues | SLA - […] faltaran a la cita altres dels clàssic com Antonio Gil i Antonia Sánchez (Colivenc), campions d’Espanya de Rogaine en…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »