La felicitat dels gran reptes

Roser Baello (Correliana) presenta este dijous el seu nou repte: Swissman Extreme Triatlón

Triatló de muntanya de distància Ironman amb 5000 metres de desnivell 

Captura de pantalla 2014-12-17 a la(s) 19.06.23

 

Un Ironman de muntanya. A Suïsa. Amb una marató final que acaba a un cim de més de 2000 metres. Matxacats després d’haver fet els 3,8 km nadant en un llac, els 180 km amb tres ports de muntanya i eixa marató final per muntanya. En total 226 km sense parar amb més de 5000 metres de desnivell acumulat. Una ullada al perfil fa por. És el Swissman Extreme Triatlón, el repte que Roser Baello (Correliana) afrontarà just d’ací a un mes, el pròxim 20 de juny de 2015.

roser perfil«Es un triatlon de distància Ironman dels autèntics, com a mi m’agrada» conta esta experimentada triatleta que este dijous 21 de maig fa la presentació del seu repte. Serà a les instal.lacions de Mercedes Benz a Massanassa. Allà contarà més detalls d’este Swissman Extreme Triatlon on serà l’única dóna en participar de tota Espanya.

Roser ja està habituada a obrir camí. Va ser també la primera dóna en Espanya en afrontar un Doble Ironman, el DiD a Alacant on enguany repetirà experiència al mes de setembre.

roser victor gadeaEl Team Roser

Abans, però, arriba este Swissman Extrem Triatlón per al que du preparant-se de forma exhaustiva des de fa mesos. Ho fa de la ma del seu entrenador Víctor Gadea, qui l’ha ajudat a recuperar la motivació pels grans reptes, i qui estarà també fent li l’assistència a Swissman, ja que a esta prova no hi ha avituallaments.

“Necessitava tornar a tindre un repte que em motivara i el Swissman és la prova que buscava. Només 250 participants, triats per sorteig, sense premis en metàlic i amb molt de component humà en l’organització».

El component humà forma part també de l’equip que acompanyarà Roser Baello i que eixirà des de València fins a Suïsa en furgona. El Team Roser com l’han batejat, i que respon a una filosofia de vida.

Reptes i felicitat

«L’esport és la meua vida» explica Roser que compagina els seus reptes amb la seua professió de prroser furgonaofessora de padel. «Vaig començar a practicar triatló per a alliberar les tensions del treball i del dia a dia i a poc a poc vaig anar fent distàncies més llargues» fins acabar fent el Doble Ironman o l’Embrunman el passat estiu. «Quan faig estos reptes sóc feliç».

A l’acte de dijous presentarà el vídeo promocional que ha preparat per a la ocassió i on ha contat amb la col.laboració de Sense Límits Aventura.

Vos deixem el Teaser i també el vídeo de presentació de Sense Límits Aventura on Roser Baello és una de les protagonistes

 

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La dona de ferro de l’Eliana | SLA - […] Tocarà patir i gaudir, com ha reconegut la mateixa Roser Baello “Quan faig estos reptes sóc feliç”. […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »