Duel murcià-valencià a la liga Autonòmica

Crònica de la prova d’orientació a Fuente Alamo (Yecla) quarta prova de la Lliga Autonòmica, per José Barberà

moises romo

Passat diumenge 24 de maig tota la colla orientadora tenia prevista en Yecla la prova puntuable per les dos lliges d’orientació a la regió de murcia i de la Comunitat Valenciana. Un terreny dificil i tècnic. Pujadas i baixades continues en diverses zones de vaguades, roques i vegetació diversa.

La Elit masculina representada por el jove Luis Sánchez de Villena Orientación i el veterá Moisés Romo del CEAM Ibi, les absencies mes destacades els corredors d’Elit del colivenc Antonio Martinez, Andreu Blanes i Roger Casal.

El 1er corredor d’Elit masculí ha segut Raul Ferra del club Lorca-O i corredor mucià membre de la sel·lecció espanyola. El jove Luis Sánchez que torna de correr 10Mila en el seu club suec i esta a un bon nivell internacional va a ser Bronze al Campionat d’Espanya enguany a Portillo. El veterá Moises Romo també ha fet una de les millors actuacions en una prova de Lliga autonòmica a la categoria Homes Elit i que va ser Campió d’Espanya de veterans el 2014 i bronze al Campionat d’Espanya de 2015.

En Dames Elit El CE Colivenc quasi al complet ha pogut fer 1ª Alicia Gil i 2ª Natalia Gurchenkova i en 3er lloc la murciana Laura Lopez de Lorca-O

HOMES ELIT 

  1. RAUL FERRA MURCIA (Lorca-O) 01:00:33
  2. LUIS SANCHEZ (Villena-O) 01:01:49
  3. MOISES ROMO (IBI-O) 01:02:32

DONES ELIT 

  1. ALICIA GIL SANCHEZ (Colivenc Onil) 00:49:19
  2. NATALIA GURCHENKOVA (Colivenc Onil) 00:52:43
  3. LAURA LOPEZ (Lorca-O) 00:59:13
 JOSE BARBERA JOSE BARBERA 

20 anys fent orientació, bé com a practicant, com a organitzador, tècnic i directiu de la Federació on ha estat molts anys president de la FEDOCV. L’orientació l’ha dut a conéixer món i a conéixer vida. Ara ens ajuda a donar a la resta conéixer este esport tan complet

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »