Júlia Font conquereix França

La corredora de Fondeguilla aconsegueix la victòria a la Lozere Trail

julia Font 3

Creixent a pasos agengants. Eixa és la progressió que està tenint la jove Júlia Font que amb els savis consells de són pare Angel -seleccionador valencià de carreres per muntanya FEMECV- està aconseguint este 2015 grans resultats.

25 km 1000

L’últim d’ells este cap de setmana a França on la corredora del club SportHG ha aconseguit la victòria al Lozere Trail, Trailde 25 km disputat a la localitat francesa de Chanac. Júlia ha esta la gran cominadora del trail i ha entrat destacada en meta amb un temps de 02:39:00 en recòrrer els 25 km 1000+.

Una gran victòria per a esta jove provemsa del Trail valència i del trail nacional que passat mes de març ja va aconseguit una destacada regona posición a la Starter (32 km) de la TransgranCanaria.

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una progressió imparable | SLA - […] Júlia Font conquereix França […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »