«Primo», subcampió d’Espanya de dificultat

José Luis Palao queda segon a un campionat d’Espanya on Jonatan Flor acaba quart

El Club Alpino Eldense suma la victòria per clubs

josé luis palao 1«Feia 3 anys que no anava a competiones nacionals. Però benvingut siga este segon lloc». Eixa és la frase en què José Luis Palao, -«Primo» com és conegut en el món de l’escalada- celebrava al seu facebook l’èxit aconseguit passat cap de setmana a Saragossa.

Després d’un temps dedicat l’escalada en roca, i també a equipar competicions per a altres, l’escalador d’Elda va afrontar el Campionat d’Espanya de Dificultat amb ànims renovats, arribat a una edat de maduresa bordejant els 30 anys, i sense la pressió que d’altres grans competicions nacionals i internacionals en què va participar fa uns anys.

Final molt igualada

«Primo» va ser el millor al Campionat d’Espanya de Dificultat només superat per Javier Cano. Els dos feren la mateixa puntuació a la final, però el títol acabà en mans de l’escalador madrileny per haver aconseguit una major puntuació a les semifinals. L’aragonés Dani Moreno acabà tercer, mentre que el també alacantí Jonatan Flor acabava en quarta posició, fent que el Club Alpino Eldense aconseguirà el Campionat d’Espanya per Clubs.

En categoria femenina, Reme Arenas i Raquel Lazaro aconseguiren la posició 11 i 14 respectivament, després de no poder classificar-se per a una final que acabà guanyant l’escaladora vasca Irati Anda. Cal destacar a més que la FEMECV va obtindre el quart bloc per Federacions.

Enhorabona a tots i com acaba José LuisPalao «Primo» al seu facebook: «Nos vemos en las piedras».

jose luis palao 2

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »