Marxa senderista a la Tinença

VIII edició amb eixida des de Fredes i pas pel Tossal del Rei

8amarxaNatura, esport i història de la mà. Són alguns dels al.licients de la VIII Marxa senderista de la Tinença de Benifassà que tindrà lloc pròxim diumenge 31 de maig. Des de l’Aula de Natura de Vinarós i el Centre Excursionista Refalgarí s’ha preparat un recorregut de 18 km amb 950 m de desnivell possitiu que transitarà per alguna de les zones més emblemàtiques i atractives d’este xicotet paradís de la natura.

Els 3 regnes

La marxa eixirà de Fredes, per a seguir per Cantaperdius i arribar a la cima del Tossal del Rei (1356 metres), el punt on conflueixen els territoris que antigament conformaven la Corona d’Aragó (Catalunya, Aragó i Comunitat Valenciana).

Després s’inicia camí de baixada pel Pinar Pla i s’anirà camí de Roca Blanca i del Mas de Peraire, per poder arribar a l’hora de dinar al Refugi de la Font Ferrera, on es repondran forces per poder tornar ja seguint el sender GR7 fins arribar de nou a Fredes després d’unes 5 o 6 hores de recorregutple de paisatge i història.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »