Tere Nimes ataca el Mundial de Trail amb Espanya

La corredora de la Vilajoiosa afronta esta matinada el Maxi Race d’Annecy (França) 85 km 5200+

tere nimes

 

Entre els millors del món. Entre els millors que este cap de setmana es reuneixen a Annecy (França),  tenim una representant del Trailvalencià. La corredora alacantina Tere Nimes és una de les integrants de la selecció espanyola que afronten esta matinada el Campionat del món de Trail, prova organitzada per la IAAF (Federació Internacional d’Atletisme).

mundial perfil85 km 5200+

A Françá ja està Tere Nimes amb la resta de la delegació espanyola, encapçalada per Luis Alberto Hernando i Maite Mayora, un equip de grans corredors amb possibilitats d’aconseguir bons resultats.

Afronten esta matinada de divendres a dissabte a les 03:30 l’eixida de la Maxi Race D’Annecy, amb una distància de 85 km i 5200+ a prop del llag d’esta preciosa localitat francesa de muntanya ubicada a la regió del Ròdano.

«Crec que la prova té unes caracterísitques que em van molt bé» ens explica Tere Nimes. «La distància i el desnivell són ideals pera mi, però el nivell va a ser molt alt», afegeix la corredora de la Vilajoiosa que arriba en bon estat de forma després d’haver sumat passat abril una segona posició al Madeira Island Ultra Trail (85km 4000+), una prova amb distància i desnivell paregut al que afrontarà esta nit de divendre a dissabte.

tere nimes madeira 2Un deute amb l’atletisme

El Mundial de Trail organitzat per la IAAF arriba a la seua cinquena edició, guanyant repercusió i importància, i donant-li cada vegada més pes al Trail dins de la IAAF. «Em fa especial il.lusió perquè competiré amb la federació d’atletisme que és l’esport en què vaig crèixer com a esportistas i al que li dec part de la corredora de muntanya que hui sóc».

Tot i que Tere Nimes acudeix a la cita en representació de la federació murciana, regió en què resideix i treballa des de fa alguns anys, la corredora alacantina sempre manté la vinculació amb la seua localitat natal de la Vilajoiosa.

En categoria masculina la principal opció és Luis Alberto Hernando, que l’any passat va aconseguir la victòria al Mundial d’Ultra Trail Skyrunning de la ISF (International Skyrunning Federation).

Categoria masculina

  • Miguel Heras (Federación Castilla y León).
  • Luis Alberto Hernando (Federación Aragón).
  • Manuel Merillas (Federación Cantabria).selecció
  • Pablo Villa (Federación Castilla y León).

Categoria femenina

  • Uxue Fraile (Federación Navarra).
  • Maite Mayora (Federación País Vasco).
  • Teresa Nimes (Federación de Murcia).
  • Silvia Trigueros (Federación País Vasco).

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »