Triple cita, triple repte

Duel de cites destacades amb el Basiliscus de Peníscola, Pinedo i el 113 MD a Oliva

oliva foto

 

A la calor… esport. I més si és de tres en tres com en el cas del Triatló. Cap de setmana ple de cites destacades i amb més de 1500 esportistes participants en alguna de les 3 proves que hi ha el IV Basiliscus a Peniscola, el XIII Triatló de Pinedo i el III International Triatló 113MD Oliva Capità de la Vangvarda. A la calor…triatló.

cartell pinedoPinedo, la tradició

A València ciutat el Triatló té un nom: Pinedo. El lloc on des de fa tretze anys es celebra el Triatló Popular que era originariament el més popular. Enguany seran més de 750 esportistes els que afrontaran este triatló de distància sprint que tindrà lloc a la Platja de l’Arbre del Gos.

La prova conta amb un recorregut de 750 metres de natació,20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu que han dissenyat des del Club de Triatló A Corre Cuita.

Diumenge 31 de maig a les 09:00 es donarà el tret d’eixida en diversos trams horaris. El Triatló de Pinedo es puntuable per a la Lliga de Clubs Caixa Popular.

cartell basiliscusPeníscola obri el circuit de Castelló

Amb el IV Basiliscu de Peníscola es dóna el tret d’eixida al II Circuit de Triatló de Castelló, que enguany està conformat per 5 proves (Peníscola, Navajas, Alcossebre, Borriana i Orpesa).

Vora 300 triatletes afrontaran este triatló de distància sprint, amb la particularitat de contar amb uns recorreguts espectaculars amb un segment de natació de 750 metres amb el Castell de Penyagolosa sempre al fons, un segment de 20 km de bicicleta per la serra d’Irta, i el segment final de 5 km de carrera a peu en dos voltes a un circuit que travessa la població.

L’eixida es dona dissabte 30 de maig a les 17:00 a una prova que està organitzada pel Club Triatló Basiliscus

cartell oliva 2Oliva busca capità de Mitja Distància

El cap de setmana ens deixa també el III Triatló Internacional 113 MD Oliva Capità de la Vangvarda, amb la presència de 400 triatletes disposats a exprimir-se al màxim.

Diumenge a les 08:00 es donarà el tret d’eixida perquè puguen afrontar este Half Ironman, en un primer segment de 1,9 km de natació eixint corrent des de la platja, 90km en bicicleta en un recorregut plànol per la CV 715 entre Oliva i Pego, i un segment final de 21 km de carrera a peu pel Cordó Dunar de la platja d’Oliva.

La prova està integrada dins de les No Drafting Series i està organitzada pel Club Triatló d’Oliva.

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »