Sánchez Cebrián es corona a la Perimetral

Miguel Angel Sánchez guanya a Benissa amb Sebas Sánchez segon

Patri López aconsegueix la victòria en categoria femenina per davant de Belen Agut i Ana Abad

sanchez cebrian

 

Hi havia ganes de Perimetral, després de l’ajornament forçat ara fa dos mesos, i la prova no ha decebut ningú. Duel de titans, duel de veterans, duel de corredors de Petrer que ha acabat inclinant-se per un Miguel Angel Sánchez Cebrián que torna a demostrar que en este 2015 ha recuperat el seu millor to en el Trail valencià despres d’avonseguir diversos pòdiums a la Lliga i el títol al Campionat de Kilòmetre Vertical a Finestrat passat abril.

Duel entre corredors de Petrersebas

La IVPerimetral a Benissa s’ha definit en els kilòmetres finals, després que Miguel Angel Sánchez (independent) i Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) mantingueren un intens pols en els 64 km 3800+ que tenia la prova que organitza el Club de Muntanya Margalló de Benissa. Kilòmetres inicials de tanteig i de certa igualtat que han acabat quan Sánchez Cebrián ha decidit estirar i anar-se’n a soles. Així ho ha fet passant ja com a líder pel Fort de Bèrnia (km 30), amb poc més de dos minuts respecte de Sebas Sánchez i poc més de 3 minuts respecte del seu germà Juan Carlos Sánchez Cebrián.

2 mintus a Fort de Bèrnia

martinez rufeteL’avantatge era important, però restava més de la meitat de la prova i el factor que Sebas havia guanyat dos vegades ja a la Perimetral. Tot i els esforços Sebas no ha pogut retallar diferències que al pas per Senija (km50) s’havien ampliat als 11 minuts.

Eixe ample avantage ha fet que Sánchez Cebrián afrontara amb tranquilitat els últims 14 km fins arribar a la meta de Benissa amb un temps de 07:15:53, amb mes de 7 minuts d’avantatge respecte de Sebas. El pòdium l’ha completat el corredor de Torrevieja Daniel Martínez Rufete a quasi mitja hora de Sánchez Cebrián.

Patri López en dones

En categoria femenina la victòria ha estat per a Patri López (CA Dianium Balearia Tururac) que torna a demostrar que és la gran dominadora de la prova, en haver aconseguit la victòria en 3 de les quatre edicions disputades. Patri López ha fet un temps en meta de 09h 56′ 08″, per davant de Belén Agut Medalls, que ha estat sempre a prop i entrava en meta amb 10:09:15 i Ana Abad (Machacapiedras) que ha acabat tercera amb un temps de 10:10:32 tot i que a falta de 14 km a Senija anava liderant la prova per davant de Patri López.

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. De la gimnasia rítmica al Trail | SLA - […] i llarga distància, sempre bordejant el pòdium i sempre acompanyada del seu inseparable Andrés. Passat cap de setmana va…
  2. Ehunmilak, un somni al teu abast | SLA - […] i aspiren a fer un bon paper com són el corredor de Torrevieja Daniel Martinez Rufete que passat cap de…
  3. “El Tor me vuelve loco” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/30/sanchez-cebrian-es-corona-a-la-perimetral/ […]
  4. “El Tor des Geants marcarà la meua vida” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/30/sanchez-cebrian-es-corona-a-la-perimetral/ […]
  5. Patri, Angela, Anna, Susana, Marisa…. estas chicas, son muy guerreras!!! | Marc Bañuls – Entrenador personal en Denia - […] información de la prueba Información, sobre la victoria de Patri. Conoce a […]
  6. Crevillent busca campió | SLA - […] Sánchez Cebrián es corona a la Perimetral […]
  7. Sánchez Cebrián guanya el duel de “titans” | SLA - […] en completar els 72 km 4130+ en un recorregut un poquet més llarg del que va afrontar en 2015 i…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »