Sofía García, un cicló als volcans a Azores

La corredora de Castelló guanya el 22 km del Azores Trail Run, el Trail dels 10 volcans

 

sofia garcia 1

 

De volcà en volcà i tire perquè em toca. Fins a 10 volcans hagué de recórrer Sofía Garcia (2xU-Tècnica) per aconseguir la victòria al Azores Trail Run, l’anomenat com el Trail dels 10 volcans perquè transita pels 10 principals volcans que hi ha alineats a la península de Capelo, dins de l’Arxipièlag de las Azores (Portugal).

sofia garcia 3La corredora de Castelló va ser la més rapida en fer els 22 km en un terreny abrupte, amb zones quasi lunar, i altres on la vegetació asfixiava, i que presentava l’atractiu de córrer per zones per on habitualment no es pot fer.

«Ha sigut increible» assenyala Sofía a Sense Límits Aventura. «Es una carrera molt bonica on la sortida ja ens fan donar mitja volta al voltant del cràter del volcà més important, i després arriba una baixada molt forta que he anat a mort i a la fi altres dos pujadetes molt guapes».

De per mig un recorregut molt variat. «Hi havia algunes zones aérees molt espectaculars, moltes escales i alguna zona de fang que incrementa la sensació continua d’humitat que rodeja la illa». A la fi, Sofía García va estar la primer en meta de Puerto de Comprido amb un temps de 02:08, sent a més la quarta en la posició absoluta de la general.

Neu, escales i …volcans

Més enllà del resultat Sofía García afegeix altra victòria al seu llarg currículum i a la seua marató de proves diferents. Recordem que recentment va competir i va guanyar al Baikal Ice Marathon sobre el gel i la neu, l’any passat també guanyà a les escales de la Marató de la Muralla Xina i ara sobre els volcans de la Azores Trail Run on hi hagué poca representació espanyola, on destaca en tot cas, Tofol Castanyer com a guanyador de la prova de 48 km.

I ara…al KV de Fuente De

Pròxima parada per a Sofía García, el kilòmetre Vertical de Fuente De, a Cantabria, Campionat d’Espanya de Kilòmetre Vertical on anirà representant a la selecció valenciana.

Azorestrailrun 1

  • Foto: Facebook Azores Trail Run
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fuente De prova els sprinters valencians | SLA - […] Fuente De anirà en companyia d’Ignasi Cardona, Javi Soriano, Sofia García, recent guanyadora de l’Azores Trail Run, Raquel Jordà,…
  2. Una dona de “ferro” | SLA - […] d’un 2015 ple d’experiències diverses amb la victòria a la Baikal Ice Marathon, a les Illes Azores o el…
  3. L’huracà Sofia a Mèxic | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/05/31/sofia-garcia-un-ciclo-en-azores/ […]
  4. Dones en vertical | SLA - […] mitja distància que l’han dut a viure grans experiències a països com ara la Xina, Mèxic, Portugal o […]
  5. La reina de les maratons | SLA - […] Sofía García, un cicló als volcans a Azores […]
  6. Valencians a la Transvulcània | SLA - […] Sofía García, un cicló als volcans a Azores […]
  7. “Me sent immensament feliç” | SLA - […] Sofía García, un cicló als volcans a Azores […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »