Ehunmilak, un somni al teu abast

Dijous 4 de juny es tanquen inscripcions per a la sisena Ehumnilak Ultratrail 

ehunmilak 1

Milers de corredors, milers d’aficionats i milers d’espectadors al voltnat d’uns paratges que la Terra sembla haver format exclussivament per la pràctica del Trail. És la Ehunmilak que pròxim 10 de juliol arriba a la seua sisena edició.

Dijous 4 de juny tanca inscripcions esta prova de muntanya que per a enguany presenta tres modalitats de 42 km 2300+, 88 km 6600+ i 168 km 11000+ amb un total de 1250 corredors. Els dorsals de la prova de 88 km ja estan esgotats però encara resten alguns disponbles de la prova marató de 42 km i de l’Ultra Trail de 168 km per poder correr pròxim juliol a Beasain (Guipúzcua).

Paisatge i afició

L’atractiu de la prova radica en l’entorn pel que discorre, per dos hermosos parc naturals del Pais Basc, passant per cims com ara Txindoki (1.346m) i el Aizkorri (1.528m), dos autèntics inones del Pais Basc. A més, destaca especialment la passió i l’ambient que envolten sempre les proves al nord d’Espanya com recentment poguerem comprovar a lapassada edició de Zegama.

Ehunmilak 2015 Cartel oficial carreras 42k 88k 168kXari Adrián, campiona al 2012

La representació valenciana estarà ben conformada ja que més de 60 corredors de les nostres terres estaran pròxim 10 de juliol a la línea d’eixida a Beasain (Guipúzcua).

A la distància més llarga dos noms encapçalen larepresentació i aspiren a fer un bon paper com són el corredor de Torrevieja Daniel Martinez Rufete que passat cap de setmana va fer pòdium a la IV Perimetral de Benissa o el corredor d’Oliva David Monpaler. En la versió de 88 km de nou bona representació en homes, i en dones algunes valentes com Jessica Mataix (Alcoi), Marian Vertolo de Sagunt, María Beltran de Simat, Cristina Valiente de Miramar o Vicki Romero de Xixona.

Les dones valencianes ja deixaren constància del seu bon fer a la Ehunmilak al 2012 amb la victòria de Xari Adrián. La corredora de la Vall d’Uixò es va enfundar la coneguda txapela que s’atorga als campions.


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »