«Desafío por la Vida», 3 Ironmans solidaris

l’alacantí Isra García afronta pròxim cap de setmana un triple Ironman a Colòmbia

L’objectiu és recaptar fons per a construir un centre social per a xiquets a Bogotà

desafio vidaUn triple Ironman, un per cada dia del 4 al 6 de juny, un per cada ciutat a Santa Marta, Barranquilla i Cartagena de Indias a Colòmbia. Es el repte que afronta pròxim cap de setmana l’ultrafondista alacantí Isra García que pretén amb este repte fer un crit de solidaritat a la societat i recaptar fons per a construir un centre social a Bogotà per atendre a xiquets amb càncer, en col.laboració amb la Fundació María José.

3 Ironmans, suposa fer 223 km al día. 1,9 km de natació, 180 km enbicicleta i 42 km corrent cada un dels 3 dies. No és nou per a l’ultrafondista d’Alcoi Isra García que fa dos anys va afrontar el Ultraman de UK (un doble Ironman) i que passat agost va organitzar un repte particular Burning Man Quest, 573 Non Stop als EEUU.

Calor, altitud i … obstàcles

La dificultat no es troba tant en la distància i la resistència com en l’altitud a la que tindrà lloc la prova i el cansament afegit que això genera al cos. Les dificultats han estat també en la preparació del projecte, fins el punt que el mateix Isra García reconeix que va estar a punt de renunciar. «Ha estat un camí ple d’obstàcles. Mai haguera imaginat que apareixierien tantes adversitats, fins el punt de voler abandonar i oblidar el projecte».

Doble resistència

Segons conta Isra García hi ha hagut alguns problemes en la planificació i coordinació d’un projecte tan ambiciós com este. «El més esgotador no són els 678 km a fer en tres díes, sinó tot el viscut des de fa setmanes abans de llançar el repte a finals de març. El treball emocional fins arribar ací ha sigut com preparar-te tres ultramans seguts. Tot al mateix temps que treballes, viatges, vius i prepares física i mentalmente un repte d’este tipus. Ha sigut demolidor. Les bones notícies és que hem resistit».

Repte en solitari

A més, altre factor afegit és que inicialmente anava a fer el repte en companyia de Roberto Moreira i Christian Misle, però finalment li tocarà fer el repte en solitari -amb el seu equip d’assistència.

Tot i les dificultats Isra García afrontarà des de pròxim dijous 4 de juny este triple Ironman que preten arreplegar vora 150 milions de pesos (57.000 euros) per a la Fundació María José de Colombia. Podeu col.laborar a través d’esta plataforma. http://desafioporlavida.com

Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El repte dels 6 Ironman | SLA - […] més motivat, si cap, després d’una mala experiència amb la seua anterior aventura,  el Desafío por la Vida, que…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »