Aventura sense falta

Com fer per no oblidar-te material en les teues eixides de muntanya 

check_list_material_montana

 

 

check listMesos, setmanes o dies preparant l’eixida. Hores i hores pegant-li voltes a la ruta, al camí, al repte que anem a emprendre. Organitzant mentalment com fer-ho, quan fer-ho i amb qui fer-ho. Organitzant el viatge, allotjaments i horaris. Organitzant ho tot. Tot per arribar al dia clau, i adonar-te que t’has oblidat agafar algun element de material que t’impedeix fer l’activitat o que te la dificulta.

Les conseqüències poden ser des de no poder fer l’activitat, no poder complir els objectius previst o posar en risc la nostra seguretat en el cas de que per exemple, en escalada o barranquisme, continuem endavant sense tindre el material necessari.

Check list amb 10 plantilles

Per evitar estes sorpreses desagradables, vos rebotem el check list per activitats de muntanya que han preparat des de la web www.esportverd.com que encapçala el nostre col.laborador Jorge Membrado.

Hi ha 10 llistes diferents segons l’esport que practiques: viatges, senderisme, escalada, barranquisme, muntanya, espeleologia, vies ferratas, BTT, running, esquí de muntanya… i també amb variacions en funció de si és una eixida de dia o de diversos dies.

Pots descarregar-t’ho al següent enllaç ckeck list para actividades de montaña.

 

membrado perfilJORGE MEMBRADO

Tot el que cal conèixer de barranquisme, espeleologia, rescat i seguretat a la muntanya. Ha fet expedicions pels 5 continents. Esportista d’alt nivell pel Consell Superior d’Esports. Pèrit judicial en accidents de muntanya. 

El trobaràs per les muntanyes i coves del món i a www.esportverd.com [/box]

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »