Jornades de neteja al Cabeçó d’Or

Busot organitza diumenge 7 de juny un dia de voluntariat a este paratge natural

imageEl Cabeçó d’Or és un dels grans paratges naturals de la Comunitat Valenciana i de la província d’Alacant. No té tan de nom com Aitana, Puig Campana o Guadalest, però és una de les zones més volgudes i estimades per a practicar senderisme, escalada o espeleologia entre altres esports d’aventura.

A més de disfrutar-la la muntanya hi ha que cuidar-la i per això l’Ajuntament de Busot organitza este diumenge 7 de juny unes Jornades de neteja i poda.

Són les primeres Jornades de Voluntariat Ambiental a Busot on poden participar totes aquellos persones que vullguen col.laborar en la neteja i poda de determinados zones del Cabeçó d’Or amb especial risa d’incendi o que hacen estat contaminades amb escombraires.

L’Ajuntament de Busot donarà entrepans i beguda als voluntaris, a més de les bosses i eixes necessaries. Tots aquells que vullgau participar no teniu més que dur roba còmoda i acudir diumenge 7 de juny a les 09:00 al pàrquing de l’inici del sender PRV-2, carretera de les Coves del Canelobre.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »