El tauró era Emilio Aguayo

Aguayo i Roselló Campions Autonòmic de Triatló Olímpic a Vinarós

aguayo vinarós

 

Era inevitable parlar de la tintorera en els moments previs a l’eixida del XXVI Triatló de Vinarós. Els dies anteriors havia fet acte de presència a la platja de Fora Forat on anava a tindre lloc el segment de natació i fins i tot havi obligat a desallotjar la platja per la presència d’eixe esqual de vora 2 metres. Però arribat el moment ja no hi havia lloc per als dubtes. Si apareixia bé, i si mosegava… però a la fi ni taurons, ni tintoreres ni res de res.

El que va apareixer va ser Emilio Aguayo (CDM Moncada) per a fer-se de nou amb el Campionat Autonòmic de Triatló Olímpic que ahir entrava en joc, revalidant el títol aconseguit l’any passat també a Vinarós. En esta ocasió acompanyat en categoria femenina per Miriam Roselló (MORTES BIKES-VRP ELECTRIC-CLUB TRIATLÓ SUECA).

Remuntada en la bicicleta

vinaros podiumEl més ràpid a l’aigua va ser Kiko Hervás (BH Concept Store Valencia) que va completar els 750 metres en poc més de 18 minuts, traent minut i mig a Emilio Aguayo (CDM Moncada) i Oliver Fernández (CS Safor Delikia Sport).

A l’eixida de la T1 es mantenien les diferència però ràpidament Aguayo va anar retallant distàncies, segon a segon, pedalada a pedalada, metre a metre, fins superar Kiko Hervás abans de deixar la bici i eixir de la T2 amb un avantatge clar de 50 segons.

A la carrera a peu Aguayo es va exprimir per a garantir la victòria i revalidar així el títol autonòmic que ja havia aconseguit l’any passat també a Vinarós. Enguany a més, amb l’alicient de tornar a baixar de les 2 hores i rebaixar en vora un minut el temps fet a l’edició anterior, 01:57:58 al 2015 pels 01:59:07 de 2014.

El pòdium, el completaren Kiko Hervás (BH Concep Store Valencia) amb 02:02:41 que va acusar la fatiga en el tram final i a punt estigué de ser superat per un Javier Andres de la Esperanza (A300W Elx) que acabà tercer amb 02:03:09 fent una gran part final de carrera a peu. El Top 5 el completaren Agustín Gómez (Tragaleguas) i Alberto Bravo (Laboratorio Sys)

Miriam Roselló de més a menys

vinaros podium femeniEn categoria femenina la victòria de la prova va ser per a la catalana Eva Ledesma, que va liderar la prova de principi a fi fent a meta un gran temps de 02:10:07.

El títol autonòmic, en tot cas, va anar a parar a mans de Miriam Roselló. La triatleta de Mortes Bikes-VRP Electric-Clun Triatló Sueca va fer un gran segment de natació, eixint a només 4 segons de Ledesma, però després ho va pagar en la bicicleta i en la carrera a peu on va vore com per darrere li va retallar vora 4 minuts en 10 km Sandra Muñoz (Laboratorio Sys)

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una renuncia con el corazón | SLA - […] había conseguido recientemente el título nacional de Triatlo de Media Distancia en Valencia, el Campeonato Autonómico de Triatlón Olímpico en Vinarós…
  2. Un pòdium per a Miriam | SLA - […] a València passat juliol al Campionat d’Espanya de Mitja Distància, i més recentment al Triatló de Vinarós i al…
  3. “El triatlón se pierde nadando y se gana corriendo” | SLA - […] El tauró era Emilio Aguayo […]
  4. “La obsesión por los Ironman daña el triatlón” | SLA - […] El tauró era Emilio Aguayo […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »