Una foto per Nepal

La UPV organitza una arreplegada de diners per a Nepal venent fotos de Kike Sempere

kike sempere

Una foto, 2 euros. 1000 fotos: 2000 euros, i alguna més de les grans, entre 25 i 30 euros…es poden arreplegar uns 3000 euros per ajudar a les víctimes del terratrèmol -dels terratremols- que va viure Nepal ara fa unes setmanes. Eixe és l’objectiu de la iniciativa que han posat en marxa des de la Universitat Politècnica de València en companyia del fotògraf Kike Sempere.

Des de fa 10 anys Kike és l’encarregat de fer les fotografies del Festival d’Art Urbà Poliniza 10×10 que organitza la UPV. Enguany amb motiu del 10 aniversari es va decidir fer una exposició i vendre les fotografies per a ajudar a les víctimes d’aquells terratrèmols. «Quan plantetjavem esta exposició acabava d’ocòrrer el terratrèmol i s’ens va acudir vendre les fotos i destinar els diners a la Coordinadora ONG de la Comunitat Valenciana perquè ho pogueren fer arribar a Nepal» ens explica Kike Sempere.

kike sempere 4La gent que vullga col.laborar ho té tan fàcil com anar, vore i agafar. «No són fotos de muntanya, són fotos de composició, artístiques, que he anat fent estos anys del festival d’Art Urbà. Hi haurà més de 1000 i estan totes exposades a la sala d’exposicions de l’edifici principal del Rectorat de la UPV. La gent pot anar allà i comprar la que vullga». El preu simbòlic, 2 euros «no cobrerix ni el cost de la impresió, però el que conta és col.laborar».

L’exposició estarà en principi fins dimarts 9 de juny, però l’acceptació està sent tan bona que possiblement s’estendra més enllà d’eixa data i estarà quasi tot el mes de juny. 2 euros per Nepal, i una fotografia de recordatori. No està gens malament. «La gent de muntanya sempre està molt concienciada amb el que passa a Nepal». La bona resposta així ho demostra.

Família de muntanya

Kike Sempere és un dels que integren la família de la muntanya a la Comunitat Valenciana. I forma una família de muntanya on la seua filla, Lucía de 10 anys, és una de les futures promeses de l’escalada a la Comunitat Valenciana. Ja vos contàrem la seua història a este repor («La xiqueta que somniava amb piolets») i continua evolucionant.

Recentment ha aconseguit fer una via de grau 6C, la «Bovedonada», a la zona del Bovedón a Gandia. «Duia un temps que ho estava intentant i no podia, però a la fi ha caigut. Va ser molt especial perquè la gent va parar d’escalar per vore si Lucia ho aconseguia i a la fi, quan va fer-ho sen’s van eixir algunes llàgrimes. L’altre dia passarem el vídeo a la concentració de dones escaladores de la FEMECV a Guadalest i tambéacabarem tots plorant».

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »