Una 6c amb 10 anys

Vídeo del moment en què Lucía Sempere, una xiqueta de 10 anys de Carrícola aconsegueix fer la via Bovenodada a Gandia

Lucía és una xiqueta especial. No para i té una passió on canaliza totes seues forces. L’escalada. És una de les futures promeses de l’escalada a la Comunitat Valenciana. Ja vos contàrem la seua història a este repor («La xiqueta que somniava amb piolets») i continua evolucionant.

Captura de pantalla 2015-06-10 a la(s) 00.49.48Recentment ha aconseguit fer una via de grau 6C, la «Bovedonada», a la zona del Bovedón a Gandia. «Duia un temps que ho estava intentant i no podia, però a la fi ha caigut» explica Kike Sempere, son pare. «Va ser molt especial perquè la gent va parar d’escalar per vore si Lucia ho aconseguia i a la fi, quan va fer-ho sen’s van eixir algunes llàgrimes. L’altre dia passarem el vídeo a la concentració de dones escaladores de la FEMECV a Guadalest i també acabarem tots plorant».

De ben segur que tornarà a ser una de les sensacions a la segona prova del Campionat Autonòmic d’Escalada en Bloc que pròxim dissabte té lloc a Algemesí organitzat pel CAMA (Col.lectiu d’Amics Muntanyencs d’Algemesí).

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Escalada en femení | SLA - […] Una 6c amb 10 anys […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »