Doble festa d’Orientació

Doble cita amb l’Orientació a Alacant i a Sinarcas, per José Barberà

El proxim cap de setmana tenim dos festas d’orientació una Alacant Entrenaments i Lliga d’Estiu provincial i un altra molt prop de Sinarcas.

Orientació a Alacant…

Els entrenaments-Lliga d’estiu aprofita per a tots de ser una preparació per als joves que vatjen al extranjer i a mes prepaació per als veterans que enguany tenen el campionat del mon a Suecia. També es el punt de trobada i referencia dels alacantins en Orientació a l’inici del estiu. Dissabte 13 será el dia triat per la prova.

…i també a Sinarcas

Un altra festa és a Casillas de Ranera, un poblet molt prop de la Comunitat Valenciana i fent limit en el municipi de Sinarcas. Els valencians i castellonenc aprofiten el Campionat de «Castilla y la Mancha» en Llarga i mitja distància per fer dos dies d’orientació 13 i 14 de Juny amb un gran nivell dels terrenys manxegs per fer orientació. Organitza el Club Orientijote de Conca.

Cita també a Finlàndia

A més, els esportistes de mes alt nivell internacional de la Comunitat Valenciana viatjen cap a Finlàndia per fer els relleus més importants del món «Jukola» en modalitat masculina i «Venla» en modalitat femenina. Entre aquest esportistes trobem Antonio Martínez Pérez, Andreu Blanes Reig i Luis Sánchez Serrano dins dels seus clubs nòrdics que perfilen el seu estat de forma per al pròxim Mundial d’Orientació.

 JOSE BARBERA JOSE BARBERA 

20 anys fent orientació, bé com a practicant, com a organitzador, tècnic i directiu de la Federació on ha estat molts anys president de la FEDOCV. L’orientació l’ha dut a conéixer món i a conéixer vida. Ara ens ajuda a donar a la resta conéixer este esport tan complet

Compartir aquesta notícia a

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »