Una nit al Xorret del Catí

El Centre Castellut de Muntanyisme organitza la Travessia i Pernocta a les serres de Castalla

Rasos de Catí

26 quilòmetres a recer del Catí

La cita és per al cap de setmana; l’aventura, entretinguda. Aprofitant que les nits ja no són fredes, el Centre Castellut de Muntanyisme acollirà està marxa de dos dies amb pernotació inclosa. En realitat són dos marxes, per a un total de 26 quilòmetres.

La primera, de 15 quilòmetres, eixirà dissabte a les 16:00 des del Parc Municipal de Castalla, i finalitzarà en la zona d’acampada del Xorret del Catí. La segona marxa, d’11 quilòmetres, partirà l’endemà a les 9:00 per iniciar el descens de nou cap a Castalla però per una ruta diferent. D’esta manera, en només dos dies els participants podran gaudir d’esta serrra d’una manera completa, en un trajecte que pivota al voltant del massís del Catí.

Un club que reviu

En principi, s’espera que hi participen una cinquantena de persones. La dificultat del trajecte és mitjana. La marxa és especialment simbòlica per al Centre Castellut de Muntanyisme, ja que ha significat d’alguna manera un renaixement per a ells. El club va ser fundat en 1992, i ja en aquella època organitzaven rutes i excurssions de dos o tres dies on es pernoctava. Amb el pas dels anys les activitats van anar redunit-se fins el punt que el club estava pràcticament del tot parat. L’any passat, però, una nova directiva es va constituir i ara reprenen les seues activitats, organitzants rutes com la que se celebra el cap de setmana.

Avituallament de qualitat

Amb els 8 euros que costa la inscripció per als federats, està inclos el sopar del primer dia i el desdejuni, esmorzar i aperitiu del segon. A més, també hi ha l’opció d’inscriure’s al dinar del segon dia, on se servirà gaspatxo típic de Castalla.

La Travessia i Pernocta és una activitat que forma part del calendari de la FEMECV i que la federació encomana cada any a un club. En els últims temps, s’ha celebrat a llocs com Callosa del Segura o Quatretonda.

  •  Fotos: Centre Castellut de Muntanyisme

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »