Rescat al Barranc de l’Infern

La Guàrdia Civil rescata 5 senderistes que s’havien perdut a Corbera

imageSense llum i sense acabar de conéixer el terreny. Així es trobaren 5 senderistes que ahir de matinada hagueren de ser rescatats per la Guàrdia Civil després que es desorientaren mentre estaven fent una jornada de senderisme al Barranc de l’Infern a Corbera.

El grup estava practicant senderisme quan es va desorientar a eixa zona muntanyosa de la Ribera Baixa.

En fer-se de nit i per la dificultat de les vies d’eixida necessitaren dels servicis del Grups de Muntanya de la Guàrdia Civil. Al rescat participaren diverses patrulles de la Guàrdia Civil de Sueca i Cullera i el Grup de Muntanya, segons informen en un comunicat que arreplega l’agència EFE.

L’avís es va donar a les 20:00 de la vesprada i poc abans de la 01:00 de la nit de dijous a divendres es van localitzar als 5 senderistes a un lateral del barranc amb pares de 60 metres d’altura delque no havíen trobat la forma d’eixir. Els 5 senderistes estaven en perfectes condicions.

Ara que arriba l’estiu, augmenten les hores de sol i hi ha més persones que s’acosten a la muntanya, cal inssisitr en la necessitat d’incrementar la prevenció: dur sempre el material adient per aquelles activitats que anem a realitzar i buscar la informació necessària del lloc en què ens trobem.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescatat un corredor de muntanya a Alzira | SLA - […] el segon incident d’este tipus als darrers dies, després que recentment hagueren de ser rescatats 5 senderistes al Barranc de…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »