La dona de ferro de l’Eliana

Roser Baello (Correliana) afronta este dissabte 20 de juny el II Swissman Xtreme Triatlón 

roser perfil Un triatló distància Ironman. 3,8 km nadant, 180 km en bicicleta i 42 km de carrera a peu. Amb la particularitat de que el lloc on es fa és a Suïsa, envoltada dels Alps, amb el que això suposa. Muntanya, muntanya i més muntanya. Vora 5000 metres de desnivell acumulat amb una marató de muntanya final que acaba a 2000 metres d’altitud.

Este dimecres des de ben prompte marxa cap a a Suïsa Roser Baello, la única representant espanyola a este Ironman de muntanya. La triatleta del Correliana marxa en companyia del seu entrenador Víctor Gadea i de dos amigues Laila i Amparo que li ajudaran en la prova ja que este Swissman Xtreme Triatlón no té avituallaments sino que cada triatleta ha de contar amb el seu equip d’assistència.

El Team Roser ajudarà i animarà en els moments de dificultats, que els hi haurà, i on Roser Baello traurà tota la fortalesa física i mental, i tota l’experiència acumlada als llargs dels últims anys a proves com el Embrunman el passat estiu o el DID Spain, doble Ironman que enguany torna a celebrar-se a setembre.

Tocarà patir i gaudir, com ha reconegut la mateixa Roser Baello «Quan faig estos reptes sóc feliç». I eixa felicitat no té preu. «Una marató la fas amb els músculs, un IM ho fas amb el cap, però un IM com el Swissman només pots fer-ho amb el cor» deia Marcus Raatz, SWISSMAN Finisher 2013. Músculs, cap i cor. La fórmula per als nostres reptes.


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un triatló d’altura | SLA - […] és un dels triatlons més durs de tota Europa, només superat per l’Embrunman o per alguns IM de recent…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »