Aitana 40km plena inscripcions en 3 dies

Esgotades les 400 places per a la 40K, encara resten inscripcions a la 120 km i 80 km

El Desafío Aitana presenta la nova camiseta per a la prova del pròxim 28 de novembre

lurbel 3

 

3 dies. Això és el que han estan obertes les places de la prova 40 km del Desafio Aitana de pròxim 28 de novembre a Finestrat. Passat dilluns 15 de juny s’obrien les inscripcions per a les 3 modalitats 40 km, 80 km i 120 km i en este temps les incripcions han volat fins exhaurir les 400 places disponibles.

A partir d’ara només serà possible fer la inscricpió en la modalitat de 80 km 4500+ i 120 km 7200+, dos proves d’ultra distància que otoguen punts per al UTMB 2016, amb dos punts els finishers de la de 80 km i 4 punts la de 120 km. Les inscripcions han de fer-se a la plana web www.mychip.comlurbel camiseta

L’única opció per a participar a la modalitat de 40 km passa per esperar a que en setembre es puguen reobrir les inscricpions cas que s’haguera produit alguna baixa o cancelació.

Nova equipació Desafio Aitana

A més, des de l’organització del Desafío Aitana de Lurbel s’ha donat a conéixer el disseny de la camiseta exclusiva que s’entregarà als inscrits en totes les modalitats. La camiseta conta amb una reproduccio del relleu reial del cim d’Aitana (1559m), el cim més alt de la província d’Alacant i l’emblema de la prova.

Es una camiseta unisex, d’alt rendiment, específicament dissenyada per al Trail, amb zones de màxima transpirabilitat i refrigeració, amb costures planes, sense costures en el seu perímetre i d’un tacte i ergonomia agradable.


 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »