Nou Centre BTT a Montanejos

La localitat de l’Alt Millars acull este punt de trobada per a ciclistes de muntanya amb 8 rutes diferents

montanejos

És una de les zones més boniques i mediambientalment més valuoses de la Comunitat Valenciana. Ara, també perfectament accessible i senyalitzada per fer bicicleta de muntanya. Ja està en funcionament el nou centre BTT de Montanejos, que té el seu punt de trobada a les instal·lacions de Campuebla Apartamentos & Spa. Totes les rutes tenen com a punt de referència fonamental el riu Millars i també els seus barrancs i fonts.

266 quilòmetres de recorregut

MONTANEJOS

Estrets del riu Millars

L’oferta del Centre BTT la conformen 8 rutes interconnectades, per a un total de 266 quilòmetres. Les rutes passen per municipis com Montán, Arañuel, Cirat o San Vicente de Piedrahita, un àrea d’alt valor paisatgístic i ecològic.

La zona convida també a la pràctica d’altres esports de muntanya i aventura. Es pot fer senderisme, espeleologia, escalada, puenting, descens de barrancs o piragüisme.

Grans senders i rutes històriques

Les rutes de BTT s’entrecreuen amb dos senders de gran importància. Per una banda, el GR-36 que recorre la Serra d’Espadan fins la Vilavella. D’altra, el «Camí del Cid», que travessa tot el territori i en esta zona es divideix en dos etapes: «La Conquesta de València» i «Els Anells del Maestrat». Les rutes es poden descarregar a caminodelcid.org i hi ha disponibles topoguies ciclistes on s’inclou informació sobre el trànsit, dificultat i qualitat de la superfície.

Mes centres BTT

A banda del de Montanejos, a la província de Castelló hi ha uns altres 3 Centres BTT. Estan situats a Morella, Navajas i Torreblanca. En total, hi ha 1.500 quilòmetres de rutes senyalitzades per a bicicleta de muntanya.


Més informació


Fotos:

  • turismodecastellon.com

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »