Operació Tourmalet a la Pobla de Vallbona

Guardia CivilBicicletes de gama alta amb preus un 30% menors dels preus de mercat. Un reclam massa atractiu per a ser veritat. I no ho era. Eren falsificacions de Pinarello, Specialized o Cerveló que es fabricaven a un taller de la Pobla de Vallbona i es venien a internet.

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han acabat actuant en el que han batejat com a «Operació Tourmalet» i han detés a dos persones implicades en la venda i falsificacio de bicicletes de gama alta. Utilitzaven un taller clandestí on rebien peces de països del continent asiàtic i amb elles conformaven una bicicleta de «marca» que després comercialitzaven per internet, obtenint uns grans beneficis ja que les bicicletes de gama alta poden arribar a tindre un valor superior als 5.000 euros.

Al registre se’ls va incautar diverses peces valorades en 120.000 euros, entre d’ells 14 bicicletes, rodes, quadres, sillins… i 36 plantilles de logotips de marques.

L’Operació Tourmalet es va posar en marxa passat mes de març, i va concloure dimarts 16 de juny amb la detenció de dos persones, varons de 27 i 54 anys a qui se’ls acusa d’un delicte contra la propietat intelectual.


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »