Medalles valencianes a Pontevedra

Roberto Sánchez or en junior i Javi Lluch plata en cadet als Campionats d’Espanya de Triatló

Sharon García aconsegueix la medalla de bronze en categoria cadet

roberto sanchez pontevedra (@triatlonsp)

 

Els joves valors del Triatló valencià han tornat carregats de medalles dels Campionats d’Espanya que tingueren lloc passat cap de setmana a Pontevedra, i on els nostres triatletes demostraren que venen apretant fort.

Remuntada de Sánchez Mantecón en júnior

El més destacat va ser la medalla d’or aconseguida per Roberto Sánchez Mantecón (Universidad de Alicante), que va ser el millor en la seua categoria junior. Sánchez Mantecón va ser el més ràpid en meta amb un temps de 59:05, en una victòria que va fonamentar en una gran remuntada en el secot de bicicleta després d’haver eixit per darrere dels primers al segment de natació al riu Lérez. A la fi, triomf amb relativa comoditat per davant d’Ignacio González (Arcade Inforhouse) (59:26) i del galleg Andrés Cendán (Talleres David Compostela) amb 59:53.

Dels valencians cal destacar, a més, la huitena posició de Jorge Langoa (TriPuçol) i la desena posició de Noelia Juan pastor (CEA Bètera).

El títol per a Sánchez Mantecón té el doble premi de que a més del Campionat d’Espanya en categoria júnior li dóna plaça directa per acudir al Campionat d’Europa de Ginebra i el Campionat del Món de Triatló Júnior A Chivago.

Dos medalles més en cadets

En categoria cadet, arribaren altres dos medalles per als nostres, plata per a Javier Lluch (CT Huracan Valencia) i bronze per a Sharon García (Triatló Ferrol). En el cas de Javi Lluch va aconseguir la segona plaça per darrere del malagueny Alberto González, en superar en un igualat sprint final a Jesús del Val. En dones, Sharon García aconseguia la tercera plaça, però molt a prop de la primera plaça d’Ana Carvajal, que va truare només 6 segons a la segona classificada i 8 a Sharon García.

Dels valencians, cal destacar també el bon paper fet en categoria cadet per Romaric Forques, amb un meritòria quarta plaça i d’Andrea Fernández en la posició número 7.

En categoria elit els millors del nostres van ser Emilio Aguayo (CDM Moncada), que va acabar en novena posició, i Miriam Roselló (Mortes Bikes VRP Electric – CT Sueca) que va acabar la que fa 27 en categoria elit femenina.


 

Més dades:

Foto:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencians a l’Europeu de Triatló | SLA - […] Si tindrem representació masculina en categoria junior amb la presència de Roberto Sánchez Mantecón. Li tocara matinar al triatleta de…
  2. “Me quedan muchos sueños por cumplir” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/06/23/medalles-valencianes-a-pontevedra/ […]
  3. Altres pòdiums per al futur | SLA - […] Medalles valencianes a Pontevedra […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »