Pels Camins de les Cabres

Dos mesos per al II Trail Nocturn Camins de Cabres a Genovés

Més de 160 corredors inscrits ja a la prova, inscripcions a www.muychip.com

camins de cabres 1

«Tot el món ens deia que era una bogeria, que no anava a eixir bé fer un Trail nocturn i per eixos camins. Però va eixir tot bé». Tan bé com per a repetir enguany i fer pròxim 29 d’agost la segona edició del Trail Camins de Cabres a Genovés.

Inscripcions a www.mychip.com

Des de passat 24 de maig estan obertes les inscricpions a www.mychip.com i en este temps més de 160 corredors s’han apuntat al alguna de les dos modalitats que presenta Camins de Cabres, la marató de 42 km i la mitja marató de 23 km. «I acabarem sent vora 450, ja voràs» ens assegura Leo Roca, director tècnic de la prova, del Club de Muntanya Camins de Cabres.

Qui vaja serà millor que es prepare bé en estos dos mesos que resten. «L’any passat l’acabaren només 90 corredors». La humitat i la calor -tot i la nit- va ser un dels motius.

Il.luminació natural i artificial

S’espera la companyia de la Lluna plena, tot i això des de l’organització fan una sèrie de recomanacions. «Hi ha que dur un bon frontal, com a mínim 100/120 lumens al frontal. En tot cas, hi ha que fixar-se més i estar pendent de les senyals. Sempre hi ha gent. No mai vas corrent a soles. La gent que no mire terra perquè si no no veus les balises».

I als punts més delicats i més tècnics, una ajuda extra. «Totes les muntanyes de la prova tindran llum artificial. Sobre tot els pics. Això dóna més seguretat, i des de llunt ho farà molt bonico» conclou Leo Roca.

Per si faltaba algún al.licient, el Camins de Cabres, serà puntuable per al UTMB, atorgarà 1 punt a tots aquells que acaben arribat a la meta al Col.legi Públic Mare de Deu dels Desemparats.

LA BOLERA, LA HAMBURGUESA I EL PONT TIBETÀ

Amb Leo aprofitem per a repassar un recorregut que repeteix pràcticament el de l’any passat. «És molt técnic. De 42 km que té la marató, d’asfalt no té ni un km i mig. Tota la resta és o pista forestal o senda, amb baixades prou tècniques com la baixada de la Bolera, o la baixada de la Colina de la hamburguesa també és molt técnica».

També té els seus trams peculiars, com eixe pont tibetà per damunt del riu Albaida allà pel km 14. «Amb el cansament, i la falta de llum, hi ha gent que cau al riu. Ara bé, hi ha altres que es tiren directament» reconeix Leo.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un Camins de Cabres sense límits | SLA - […] Pels Camins de les Cabres […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »