Vistabella festa plena

La IX Cursa de Muntanya de Vistabella ompli les 600 inscripcions a falta de mes i mig per a la prova

vistabella

 

Tot el món vol estar all pròxim 2 d’agost. 600 places i ja no queda ni una. Ni les 450 inicials per aquells que volen competir a la Copa d’Espanya FEDME, ni les altres 150 que es tragueren després per aquells que vullguen testar el nou recorregut 28 km 1500+ que han preparat enguany des del Club de Muntanya de Vistabella.

Restaven poques places, i una última promoció d’este dimecres 24 de juny amb motiu de la festivitat de San Joan, patró de la localitat, ha fet que es puga posar ja el cartell de ple absolut. Així les coses Vistabella es prepara per a viure una gran festa del Trail pròxim diumenge 2 d’agost, amb la presència de bona part dels millors corredors nacionals, ja que recordem que la prova forma part de la Copa de España Gran Premio Buff ®-Salomon. De fet és la penúltima prova abans de lúltima cita a terres murcianes amb el que això comporta quan a l’emoció i la tensió competitiva. La prova està integrada també dins de la Lliga de Curses de Muntanya de Castelló Nord.

Nou recorregut

Els 600 corredors que ompliran Vistabella tindran oportunitat de gaudir del nou recorregut preparat des de l’organització amb zones de major dificultat tècnica combinades amb altres zones més corredores. L’objetiu, fer una prova encara més atractiva i trobar successors als dos guanyadors de la passada edició: Zaid Ait Malek -01:47:22 amb rècord inclós- i Ana Conde 02:10:16.

La IX Cursa de Muntanya de Vistabella és també una de les protagonistes del número 4 de la revista Sense Límits Aventura que en els pròxims dies estarà en el carrer. No vos el perdau!!!


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La Mabo i el Mondúber, s’estrenen al calendari FEDME | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/06/25/vistabella-festa-plena/ […]
  2. Vistabella es posa en marxa | SLA - […] Vistabella festa plena […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »