A la lluna de Xàtiva

La capital de la Costera acull este cap de setmana la segona edició de la Marxa Senderista Nocturna

castell

El Castell de Xàtiva a poqueta nit

 

No descobrim res si diem que Xàtiva és una de les ciutats més caloroses en territori valencià. Ara bé, això no ha de ser necessàriament un obstacle per poder gaudir d’una activitat esportiva. Hi ha alternatives… com fer-ho de nit. Això és precisament el que han pensat des del Consell Esportiu i el Centre Excursionista de Xàtiva, que han organitzat per a este cap de setmana la segona edició de la marxa senderista nocturna «A la llum, amb la lluna».

Inscripció gratuïta

dolls

La font dels 25 dolls

És una activitat oberta a tot el públic i amb inscripció gratuïta. S’espera completar les 500 places disponibles. La ruta començarà des de la porta de l’Ajuntament, continuarà pel camí del Portet, la Font de la Quintana, Casa Cuadrado i la Font de la finca Romero. Posteriorment, continuarà per la Casa de la Llum i la Xopada d’Alboi, passarà per Casa Sunsi i enfilarà el camí de tornada a Xàtiva per la font dels 25 dolls, on es farà un control dels participants.

Una marxa accessible

La marxa nocturna és d’una dificultat mitjana-baixa, i per tant accessible a participants encara que no siguen experts muntanyencs. No hi ha cap zona d’alta dificultat ni pendents pronunciades. L’organització recomana els participants agafar aigua i també aliments per al recorregut. Està prevista una parada d’una hora quan el grup aplegue a la Casa de la Llum per a sopar. Els organitzadors recorden que és imprescindible l´ús d’un jupetí reflectant. L’hora d’inici de l’activitat serà a les 8 de la vesprada de dissabte.


Fotos:

  • Valenciaterraimar.org
  • Portaldexativa.es

 

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »