La selecció FEMECV a per Peñalara

El GT Peñalara és Campionat d’Espanya d’Ultra Trails FEDME  

peñalara

 

Arriba el primer Ultra Trail de l’estiu i ho fa envoltat de la prevenció per la calor extrema que s’espera per a este cap de setmana. El Gran Trail de Peñalara (110 km 5000+) reuneix esta nit als millors corredors d’Ultra Trail de la península en una prova que és Campionat d’Espanya FEDME d’Ultra Trail, la primera vegada que esta nova competició no es disputa a terres de la Comunitat Valenciana.

Hi haurà una bona nòmina de corredors de la nostra terra afrontan els 110 km del GT Peñalara Navacerrada a la serra de Guadarrama que estaran a la línia d’eixiada esta nit de divendres a dissabte a les 00:30 h. En representació de la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana) la convocatòria d’Angel Font inclou 5 representants, 2 dones i 3 homes.

En categoria masculina els alacantins Dani Amat, Sebas Sánchez i Juan Argente seran els encarregats de dur endavant la representació FEMECV. Els tres han aconseguits bons resultats al llarg d’esta temporada, el corredor d’Elda Dani Amat (CxM) va començar l’any guanyant el primer ultra de la temporada el GR-10 Xtrem, el de Petrer Sebas Sánchez (Club Marathon Crevillent) ha aconseguit victòries espectaculars al Trails Nogueruelas o Trencacims i Juan Argente (Club marathon Crevillent) ha fet diversos pòdiums com el de Serra del Coto, Vitobest a Tollos i especialment el que va aconseguir al Desafío Calar Rio Mundo.

En categoria femenina les representants valencianes son l’incombustible Miriam Talens (Club Marathon Crevillent), guanyadora l’any passat del Desafio Aitana, i Belen Agut (CM At-zenet), segona recentment a la IV Perimetral de Benissa.

Adrián i Bernad a la Spain Ultra Cup

Més enllà de la llista de la FEMECV hi haurà també una bona nòmina de corredors valencians a este GT Peñalara que, a més de Campionat d’Espanya d’Ultra Trail FEDME, està també integrat dins del circuit d’Ultra Trails de la Spain Ultra Cup. El GT Peñalra és la cinquena prova de la SUP, que després de disputar passat cap de setmana la Volta a la Cerdanya continua estant liderada per la corredora de Cabanes Sonia Escuriola (CM GR33) amb Alicia Chaveli (Team HG – AMLSport) en sisena posició esperant a lluitar encara per revalidar el títol. En el top 10de la classificació general està també Xari Adrián (Sport HG) que estarà esta nit corrent al GT Peñalara apurant les seues opcions d’acostar-se a la part alta de la general

En categoria masculina Pau Capell va reforçar el seu liderat guanyant a la Volta a la Cerdanya, i tenim ben ubicats Víctor Bernad (Team HG – AMLSport) en tercera posició de la genral, Remi Queral (Team Land Race) en la quarta plaça i Josep Cebrià (Trail Serra Vernissa) en la cinquena, després de les seues grans actuacions a la CSP. Bernad tractarà a Peñalara d’acostar-se al liderat que ostenta Capell


 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »