Aguayo guanya a casa

Emilio Aguayo (CDM Moncada), campió d’Espanya de Triatló MD al Valencia 113

aguayo

 

 

Era un dels favorits i ho va demostrar. Emilio Aguayo (CDM Moncada) ha aconseguit la victòria al València 113, Triatló de Mitja Distància que organitzat per A300W era a més Campionat d’Espanya de Triatló MD. Arribava en bona forma, coneixia el circuit a la perfecció, de fet, la prova de bicicleta passava molt a prop de la seua localitat natal de Mondaca, i podia aprofitar també l’absència d’alguns dels rivals destacats, com Gustavo Rodríguez, que havien optat pel Campionat del Món deTriatló LD a Suècia. Però ho havia que demostrar-ho. I Aguayo ho va fer.

Als 1’9 km del segment de natació, Aguayo ja deixava constància de la seua intenció eixint de l’aigua en segona posició a només 6 segons d’Iñaki Balldelou, i uns segons per davant de Ramón Ejeda, el madrileny afincat a Canet que amb Raúl Amatriain era altre dels aspirants a fer un bon paper. El segment de bicicleta, tot a una volta, el duria des de València fins al cor de la Serra Calderona, per carreteres que Aguayo coneix a la perfecció, ben a prop de Montcada.

Un recorregut de memòria

Circulació ràpida, amb lleugers desnivells al pas per Nàquera al gir previ a las Canteras, i tornada de nou cap a València, en un segment on Aguayo  de seguida va agafar el cap de la prova, primer en companyia d’Angel Salamanca (CT 401) i després de Joan Ruvireta (CN Vic ETB) que de fet seria el primer en finalitzar els 90 km de bicicleta.

El riu, definitiu

El segment de carrera a peu seria el definitiu. L’espectacular recorregut pel vell llit del riu Túria de València, 21 km a una volta, va ser el punt en què es va definir la prova. La calor ja feia acte de presència i el cansanci anava colocant al seu lloc a cada triatleta. Aguayo va remuntar els 20 segons de desavantatge que li treia Ruvireta i al pas per l’ecuador de la prova ja manava amb pco més d’un minut d’avantatge respecte de Ramón Ejeda i d’un Raúl Amatriain que es convertia en la gran amenaça en fer una gran remuntada en eixe tram final.

De fet, en els kms finals Amatriain s’ha anat acostant a Aguayo, que dosificant forces, ha pogut arribar a meta en primera posició amb un temps de 03:44:27, 20 segons per davant de Raúl Amatriain (Saltoki TrikiDeak) 03:44:47 i Josep Torres (CT Ferrer Hotels) 03:45:37. Ramón Ejeda acabava finalment en huitena posició. I mentre Aguayo continuava celebrant el seu nou èxit, la seua victòria, el seu títol de Camìó d’Espanya de Triatló MD aconseguit a sa casa, davant de la seua gent.

En categoria femenina la victòria ha estat per a la gran favorita, Sara Loehr Muñoz (CN Vic ETB) amb un temps de 04:10:14, per davant d’Ana Noguera Raja (CA Igualada) 04:20:35 i de Mabel Gallardo (CT Diablillos Rivas) 04:22:28.


 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Triatló a 10 mans | SLA - […] especialment el liderat per Emilio Aguayo, Diego Robles, Alvaro Campos i Martín Millo, amb un Emilio Aguayo que arriba…
  2. Una renuncia con el corazón | SLA - […] al título que se disputa el sábado 29 de agosto a partir de las 18:45 en Altafulla. El de…
  3. Un pòdium per a Miriam | SLA - […] aconseguit diverses victòries importants esta temporada, la més destacada també a València passat juliol al Campionat d’Espanya de Mitja…
  4. Un triatló accidentat | SLA - […] Amb esta victòria Emilio Aguayo va retrobant-se amb el seu estat de forma, ja que el de Godella venia…
  5. Un València 113 MD més gran | SLA - […] Aguayo guanya a casa […]
  6. “El triatlón se pierde nadando y se gana corriendo” | SLA - […] El triatleta de Godella Emilio Aguayo (CDM Avant Montcada) nos da su punto de vista del triatlón y nos…
  7. “La obsesión por los Ironman daña el triatlón” | SLA - […] El triatleta de Godella Emilio Aguayo (CDM Avant Montcada) nos da su punto de vista del triatlón y nos…
  8. Un recital de Triatló a Orihuela | SLA - […] de Moncada va mostrar que ha recuperar el seu nivell per a competir en l’àmbit nacional com va fer…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »