A la calor, aventura: revista #SLA4

Arriba el número 4 de la revista de Sense Límits Aventura

la foto-6

Temps de calor, temps de vacances, temps de temps lliure, temps de muntanya, temps d’aventura… temps de llegir la revista Sense Límits Aventura que arriba esta setmana. Número 4 ja a la venda en les teues tendes especialitzades de confiança, número doble com sempre dels mesos de juliol i agost per a que te’l dugues damunt en les teues vacances.

Paco i Eugenio, dos cracks

Entrevistes, opinions, reportatges, propostes de senderisme i de BTT… un número 4 variat on a més vos presentem dos personatges destacats, cada un al seu nivell: Paco Lluis Ramos i Eugenio Gómez. El primer cantant del mític grup «Bajoqueta Rock» que ens desvetla la seua altra faceta com a amant dels esports d’aventura ja siga escalada, cicloturisme, raids, escalada… El segón, Eugenio Gómez tot un exemple de superació. Ara fa un any va patir un greu accident al Gran Trail de l’Aneto on a punt estigué de perdre la vida. Li digueren que tardaria a fer esport. Passat mes de maig ja va fer el Half Ironman de Calella. Una història que val molt la pena.

Córrer a l’estiu…

És veritat que a l’estiu baixa el nombre de proves a tots els nivells (Trail, BTT, Triatló, Orientació…) però arriba el moment de gaudir de les poques que hi ha i que trobareu destacades a la nostra revista, com la Cursa de Muntanya de Vistabella o la prova que té lloc a Albentosa (Terol) molt a prop de les nostres terres. Ara bé, si voleu córrer i fugir de la calor sempre vos queda l’opció d’anar a la Maraton do Norte, a Galicia, prova que s’estrena enguanya en el calendari, ideal per a correr fugint de la calor del mediterrani. També queda lópció de córrer de nit i provar l’experiència a Night City Trail.

…i córrer amb coneiximent

Siga quina siga l’opció que trieu, amb coneiximent. Per això vos oferim també una doble informació de com entrenar amb la calor, de la mà de Juanma Jiménez, i opinions destacades respecte del Dopatge, com ara les de Goio Larrañaga i Darío Sanmiguel de la FEDME.

Propostes i allotjaments

Per als amants de la BTT Paco Badía ens proposa una espectacular ruta pels canons del Túria, no menys espectacular és la ruta de senderisme per la Canal Sud del Penyagolosa que ens plantetjen Noel Arraiz i Àgueda Monfort. I per a gaudir de la natura dos opcions d’allotjament destacades: El Abrigo de Tormón a Terol i El Cerrao a Sot de Chera.

Hi ha molt més, com entrevistes amb Josep Cebrià i Raquel Jordà, orientació amb les joves promeses de Villena, reportatges de clubs (Urban Running i Corremon Trail), i el calendari mes complet destacant proves que estan per vindre com el Mondúber Ultra Trail i el Mentiras Vertical… 

Ja està ací #SLA4. Aneu corrent a per la vostra revista al vostre punt de venda de confiança. I que correga la veu!!!!!

CONTINGUTS

 • Montañero del Siglo XXI, amb Paco Lluis Ramos – Bajoqueta Rock
 • Orientacion, amb Alejandro Martínez i Luis Sánchez
 • Opinión dopaje, amb Goio Larrañaga i Darío Sanmiguel
 • Conociendo mejor a… Raquel Jordà i Josep Cebrià
 • Urban Runners 
 • Maraton do Norte
 • CxM Albentosa
 • El Abrigo de Tormón
 • Entrenar en verano, amb Juanma Jiménez
 • CDME Corremon Trail
 • #VistabellaisVistabella
 • Rutas Salvajes: Canal Sur del Penyagolosa
 • Agenda
 • Albergue en Sot de Chera El Cerrao – Geonatur
 • Mentiras Vertical
 • Ruta BTT, Los Cañones del Túria
 • Monduber Ultra Trail
 • Night City Trail
 • Un año después, Eugenio Gómez
 • Tiendas colaboradoras

60 PUNTS DE VENDA

Un fum de coses les que vos contem en este número d’estiu de Sense Límits Aventura en què a més hem d’agrair com sempre la confiança dels nostres anunciants i suscriptors, cada volta més afortunadament, i dels més de 60 punts de venda distribuits per tota la Comunitat Valenciana

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. De vacances amb Sense Límits Aventura | SLA - […] de casa, o fent aventura sense eixir del nostre territori, nos vos oblideu de dur-vos damunt el número 4…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »