Campionats Autonòmics Submarins

Al juliol arriba l’autonòmic d’orientació submarina, de vídeo submarí i d’Apnea

Les activitats subapneaaquàtiques es multipliquen amb l’arribada de la calor i amb l’arribada del mes de juliol. Ens els pròxims cap de setmana tenen lloc diverses cites destacades dins de la planificació de la FASCV (Federació d’Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana), amb la realització de diversos campionats autonòmics en modalitats diferents.

Doble cita el cap de setmana

El primer d’ells arriba dissabte 4 de juliol amb el Campionat Autonòmic d’Orientació Submarina que tindrà lloc a l’embassament del Regajo, a la localitat de Navajas a la comarca de l’Alt Palància. Els participants hauràn de demostrar la seua habilitat davall de l’aigua fent en el menor temps possible el recorregut fixat en unes agües no sempre cristalines. l’Autonòmic d’Orientació Subaquàtica és classificatoria per al Campionat d’Espanya.

A l’endemà, diumenge 5 de juliol tindrà lloc a Canet d’En Berenguer el Campionat Autonòmic d’Apnea, en les modalitats d’apnea estàtica, aconseguir el major temps possible davall de l’aigua sense oxígen, i apnea dinàmica amb aletes, en moviment horizontal travessant la piscina, que en este cas serà la Piscina Municipla de Canet d’En Berenguer.

Buceo Competicion 2015Per últim, pròxim 11 de juliol tindrà lloc el Campionat Autonòmic de Vídeo Submarí que es realitzarà a Benidorm. L’eixida serà des del Club Nàutic de la Vilajoiosa-Centre de Buceo Ali-Sub.

Subcampions d’Espanya

A més, cal destacar que recentment la FASCV s’ha proclamar subcampiona d’Espanya de Busseig de Competició, a la cita que va tindre lloc a Càceres. La FASCV va aconseguir la segona posició, per darrere de la Federació d’Extremadura, gràcies a la bona actuació d’Angèlica Turuel, amb un or i una plata, César Moreno i l’alacantina Sara Juárez amb un bronze. També Raquel Recatalà va aconseguir dos medalles de bronze i Emilio Peris va tindre una actuació destacada.


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »