Una lluna, dos propostes

Doble cita de senderisme nocturn este cap de setmana a Ontinyent i el Penyagolosa 

Fugint del sol, del calor, pero volent fent natura i muntanya. Buscant les hores del dia en què la temperatura ens dóna una treva, buscant una experiència diferent a la nit, on la natura respira un altre aire, una altra vida.

penyagolosa nitUna nit al Penyagolosa

A la llum de la lluna plena en este cas ens arriben dos propostes de senderisme per a este cap de setmana, primer cap de setmana del mes de juliol. La primera d’elles ens durà este divendres 3 de juliol al Penyagolosa, al nostre gegant de pedra, a una proposta que arriba de la mà de Itinerantur.

La idea és pujar de nit, i esperar l’eixida del sol al 1813 m del cim senyera de la Comunitat Valenciana, amb unes vistes espectaculars de com la natura es va transformant amb el pas de les hores. Des de la foscor -tot i la lluna plena- del barranc de la Pegunta, fins la claredat que amb el pas de les hores es podrà divisar des del cim.

L’eixida este este divendres 3 de juliol al voltant de les 23:30 de la nit des de l’ermitori de San Joan del Penyagolosa per acabar fent un total d’11’5 km.

ontinyentEl Pou Clar a fosques

Per a dissabte 4 de juliol arriba una proposta més exigent de la mà del Centre Excursionista d’Ontinyent.

La XVIII Marxa Noctuna a la lluna plena, 19 km 900+ recorrent alguns dels paratges més atractius d’esta localitat de la Vall d’Albaida des de la Umbría fins la Serreta del Torrater, passant pel Pou Clar, la senda d’Ingenieros, l’alberg de Riello, barranc de la Penya Roja o el camí vell de Bocairent.

L’eixida de la marxa és a les 20:30 h des de l’entrada principal del poliesportiu d’Ontinyent i la inscricpió és debades obligatòria a la web del club fins dijous 2 de juliol.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »