De vacances amb Sense Límits Aventura

Dus-te la revista Sense Límits Aventura a les teues vacances fes-te una foto i guanya una suscripció anual

SLA la pedrera 2

 

Aventura i vacances. La combinació perfecta per a passar-ho bé, fugir de la rutina i disfrutar de la natura. Els mesos de juliol i agost són propicis per a poder afrontar alguns d’eixos reptes pendents al llarg de tot l’any que bé per falta de temps, per falta de diners, per falta de permís no hem pogut dur-los endavant.

L’estiu és temps també de provar noves experiència i obrir camí en altres esports d’aventura que no practiquem de forma habitual, i fer un descans a la nostra rutina d’entrenaments.

Concurs de suscripció anual

Siga com siga, estigau de viatge lluny de casa, o fent aventura sense eixir del nostre territori, nos vos oblideu de dur-vos damunt el número 4 de la Revista Sense Límits Aventura. Fes-te una foto fent aventura on es vega clarament la nostra revista i participa en el nostre concurs. Entre tots aquells que ens feu arribar les vostres fotografies sortejarem una inscripció anual a la revista Sense Límits Aventura perquè la rebau còmodament a casa.

Ens podeu fer arribar les fotografíes fins el 17 d’agost de 2015:

  • info@senselimitsaventura.com
  • publicar-les en twitter amb el hastag #SLArevista

Busqueu la originalitat, la diferència, la sorpresa… la fòrmula que considereu més oportuna perquè ja sabeu que després farem sorteig i votació al nostre facebook, com a la passada edició on reberem més de 20 fotografies. Volem més!!!

Ja ho sabeu, a l’estiu aventura, amb la revista de Sense Límits!!! 


 

Ací vos recordem els continguts del número 4 de la revista Sense Límits Aventura, punts de venda i suscripció:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »