Doblet de Javi Soriano a Sierra Nevada

El corredor de la Font de la Figuera aconsegueix la victòria al KV i Trail del IV Mountain Festival

javi soriano

 

Un 2×1. Una doble victòria este cap de setmana per a Javi Soriano (Likesport-Lurbel). El corredor de la Font de la Figuera que va pujar dos vegades al pòdium al IV Mountain Festival que va tindre lloc a Sierra Nevada, a Granada, 

Dissabte 4 de juliol va aconseguir la victòria a la modalitat de Kilómetre Vertical, sent el més ràpid en fer el recorregut de 5 km 1000+. A més del fort desnivell, la principal dificultat estava en l’altitud ja que la meta estava ubicada a 3100 metres sobre el nivell de la mar. Tot i això, Soriano, va ser el més ràpid amb un temps de 46 minuts i 53 segons.

A l’endemà diumenge,  5 de juliol, i quasi sense temps per al descans, Javi Soriano va ser de nou el més ràpid. Canvi de modalitat, canvi de distància amb un recorregut de 22 km pels paratges més destacats de l’estació d’esquí granadina.

El que no va canviar va ser la primer posició en el pòdium que va imposar-se en línia de meta a Antonio Herrera fent valdre la seua supremacia en els trams d’ascens que feien passar per la Carihuela del Veleta i la del Stadium. En meta, 02h 35 minuts per a completar un cap de setmana redó per a d’ell, demostrant així la seua versatilitat en el món del Trail.

 


  • Més dades: Comunicació Lurbel
  • Foto: Comunicació Lurbel

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cardona i Soriano triomfen al Tàctika Trail | SLA - […] El corredor de la Font de la Figuera va marcar en meta un temps de 06:11:30, traent més de…
  2. Una victòria pata negra | SLA - […] Amb la triomf al CMO Olocau Soriano completa uns mesos plens de victòries on passat setembre va acabar primer al Madrid…
  3. Olocau, dura belleza y solidaridad | Espiquer - […] Amb la triomf al CMO Olocau Soriano completa uns mesos plens de victòries on passat setembre va acabar primer al Madrid…
  4. La Font de la Figuera decideix els íbers | SLA - […] una prova per a disfrutar-la” ens explica Javi Soriano, reconegut corredor de la Font que està implicat en l’organització “com…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »