Ultramarató BTT de plata per al valencià Ramón Pla

El ciclista d’Ontinyent aconseguix el subcampionat d’Espanya d’Ultra Marató BTT a Vielha 

1220 km Non Stop pel Pirineu recorrent la coneguda ruta de Pedals de Foc. 6200+ recorrent alguns dels paratges més destacats dels Pirineus catalans, amb punt d’eixida a Vielha. I moltes hores per davant per a donar pedals i concloure una prova que enguany era Campionat d’Espanya d’UltraMaratón BTT.

El corredor d’Ontinyent Ramón Pla va aconseguir el subcampionat en la categoria de Master 30B en un recorregut que no tenia més senyalització que el GP i que contava a més amb l’alicient que enguany era el 10 aniversari de Pedals de Foc, la mítica proba que organitza Pedales del Mundo.

Ramón Pla formaba part de l’equip Radical Bikes que compta amb el patrocino de l’empresa Lurbel de la localitat de la Vall d’Albaida.  Els integrants del Radical Bike pogueren concloure una prova que per primera vegada acollia el Campionat d’Espanya d’UltraMarató BTT que en categoria absoluta ha anat a les mans de Brandan Marquez i Claudia Galicia.

 

 

 

 


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »