L’hora de l’aigua

5 travessies nadant este cap de setmana a les nostres aigües

Amb la calor es multipliquen les travessies nadant a la Comunitat Valenciana

tabarca 2

 

L’aigua també està de moda. Com ho està la muntanya gràcies al Trail o l’asfalt del Triatló. Cada vegada són més els que amb l’arribada de la calor i de l’estiu es llancen a nadar en aigües obertes i participar en alguna de les múltiples travessies que inunden el calendari d’estiu a la Comunitat Valenciana on seran vora 20 les proves de natació en la mar que hi ha entre les ja realitzades i les que queden pendents.

tabarcaTabarca-Santa Pola, 5,9 km si la mar vol…

La mostra la tenim este pròxim cap de setmana en què hi ha fins i tot 5 travessies de natació en només dos dies. La més destacada -i la més exigent- de totes la que té lloc entre Tabarca i Santa Pola. Pròxim diumenge 12 de juliol arriba la XX edició, amb una setmana de retard després que haguera de ser suspesa passat cap de setmana per motius de seguretat.

Seran uns 6 km -5,9 km marca el reglament, tot i que després l’aigüa i les corrents dictaminaran sentència- per a uns 1200 nadadora que hauran d’esforçar-se per acabar arriban a la línea de meta fixada a la Platja Varadero, punt final de d’una de les travessies més tradicionals a la nostra Comunitat Valenciana, organitzada pel Club de Natació Alone de Guardamar i que està regida per la normativa FINA.

3 proves més

També este pròxim cap de setmana tenen lloc altres 3 travessies de natació, algunes d’elles també veteranes, com la XXIII Travessia Popular al Port de Castelló, que reunirà a les 12 h de diumenge més de 100 nadadors per a cobrir una distància de 1600 metres, o la XV Travesada Nadant a la Cala d’Andrago on este dissabte els 60 nadadors que esgotaren les inscripcions recorreran els 1300 m des de la Platja de l’Ampolla fins a esta cala de Calp-Moraira.

milla verdeTambé a la costa alacantina arriba té lloc altra prova, la IV Travessia la Milla Verde a Benissa, on vora 100 nadadors afrontaran els 1600 metres que hi ha de distància entre la Platja e la Fustera i la Platja les Bassetes a esta localitat de la Marina. La prova forma part del Circuit d’Aigües Obertes de la Marina Alta.

I per última, una nova cita, la I Travessia Nadant de Tavernes de la Valldigna, primera edició d’esta prova que combina una primera prova de natació de 2000 metres en la versió llarga i 1000 metres en la curta, i a continuació una carrera a peu per la platja amb les mateases distàncies de 2000 metres i 1000 metres. Seran ora 70 els nadadors que prendran l’eixida este dissabte a partir de les 09:00 h.

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »